3 mart yazılımından önce sinyal var mıydı? boot loader 1.1 olan cihazlardan mı cihazınız biraz bilgi verin bakalım ...
3 mart yazılımından önce sinyal var mıydı? boot loader 1.1 olan cihazlardan mı cihazınız biraz bilgi verin bakalım ...
3marttan önce vardı yükledik sinyal gitti loader 1.1 dowlander sonra eski yazılım olarak ocak yazılımını attım değişmedi
ben az önce next 8000 xcamplus yükledim yazılımlarda bi sorun yok.... servise götür cihazı
cihaz geldiğinde sinyal yokmuş zaten ben getirmeye çaliştim ama olmadı müşteriye verdim servise götürcek peki bu cihazın neresinde hata vardır teşekkürler
cihazınıza aynı yazılımı tekrar atın sonra cihazınıza reset atın.uydu ekleme ve diseg ayarlarını yapın.cihazınız kanalları mutlaka gösterecektir.Alıntı:
özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
değerli ustalar next 2000 x cı plus'a 16 mart tarıhlı yazılımı atamıyorum.Looader dosyayı bulamadığını soylüyor.yanı hata veriyor.nedenini ve çözümünü bana anlatırsanız çok memnün kalacağım.şimdiden teşekkürler.
arkadaşım yazılım atmayı ne şekilde deniyorsun yaz sana yardımcı olalımAlıntı:
berepemi Nickli Üyeden Alıntı
saygılar
pclink 02 yi açıyorum com ayarını yaparken sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyor.com ayarı yapmadan dosyayı çagırdığım zaman yine aynı şekilde sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyor.daha önce aynı dovlanderden yükleme yaptım problem yoktu.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Alıntı:
®enegade Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım bilgisayarınız win 98 mi yoksa xp mi yüklü 98 yüklülerde bazen pclink 02 sorun oluyor sorun olanlar için win 98 uyumlu pclink 02 yükleme loderi var bu loderle yazılım yükleyiniz...Alıntı:
berepemi Nickli Üyeden Alıntı
bilgisayarım xp