işte bu ülkenin bulunduğu bu durum asıl sebepleri bunun gibi cahil bişey bilmeyen geri kalmış kocaman kafalı ama içleri samanla dolu kafalardır
Printable View
bunları zaten sürekli söylüyorlar
Alıntı:
Şunu Bilki dtp 20 degil 100 milletvekilide çıkarabilir neden çıkaramıyor çünkü kürtlerin %90 ı onları desteklemiyor ve temsilci kabul etmiyor ve pkk nın kürtlerin adını kötüye çıkardıgına inanıyor ve teröre nefret duyuyor
ama senin bu kürt diye bişe yoktur lafın eger türkiyede bütün türkler tarafından söylenseydi insanların alayını dağa çıkartırdı ama böyle degil durum senini gibi 3-5 provakatör dışında bunu söyleyen yok
başkasını yok sayarsan oda seni yok sayar bu kadar basittir
amerikalı george geliyor bu ülkede istedigi ismi alabiliyor nufüs idaresinden(örn: maxwell) ama bir kürt xezal ismini alamıyor
50 tane ingilizce radyo tv var türkiyede ama hala kürtce televizyonlara izin yok rtükten conilere serbest bize yasak
bunlara ragmen biz yine bu ülkede vergi ödüyoruz bu ülkede askerlik yapıyoruz pkk ya askerlik yapmıyoruz ve bundan sonrada böyle olacak
ama senin gibilerde pkk da aynı kefededir bizim gözümüzde...
pkk ya terör örgütü demeyen zaten teröristtir.pkk yandaşıdır. bu vatanda ne işleri var..?
mekan 73 sen devşirme misin
peki ben tarihi bilmiyorum o zaman kürtlerin kurduğu bir devlet ismi söylesenize bana aslını inkar eden şeytandır
bakın burda kürt türk ayrımı yok sonuçte bizim geçmişimizde bir çok değişik toplumun bir arada barış ve mutluluık içinde yaşaması ilke edinilmiştir ve bunu tarihte bir çok kanıtı vardır. teror örgütünü destekleyen kişilerin hewr milletten olacağını düşünüyorum çünkü bu topraklarda tek bir kişinin gözü yok ama bu şerefsiz dtp lileri aslında kurşuna dizeceksin ve gözü olanlarıngözünü çıkartacaksın. he bu bir soykırımmı olur bilmeme ama onları kıydıkşları evlatlarımızın yanında hiç bişi olamaz.
En sonunda baklayı ağızlarından çıkarmışlar defolsunlar bu vatandan haram olsun aldıkları maaşlar söylenecek daha çok şey var ama bunlar değmez utanma sıkılma diye bir şey yok
asıl cahil sizin gibi düşünenlerAlıntı:
TÜRK-KÜRT BİRDİR
Malazgirtteki beraberliğimizle bugün arasında tek fark ; ayrı dil konuşmak vardır. Biraz da törelerimizde ayrılık görülür fakat Dinimiz Kültürümüz duygu ve inancımız aynıdır.
Dildeki ayrılığımız şöyledir :
Anayurttan Anadoluya kadar hepimizin Farsça ve Türkçe iki lisanimiz vardı.Çoğumuz,kanunlara ve bir disiplin altında yaşamaya uygu göstermeyi seçtik.
Şehirlerde ve Köylerde yaşarken hep Türkçe konuştuk,yetişen kuşak Türkçe bildi,Türkçe konuştu.Farsça Dilimiz zamanla kayboldu.
Disipline giremeyenlerimiz,kenara çekildi.Hayvancılıkla uğraştı disipline girmek istemediği için Farsça konuştu.Farsçayı da pratikleştirince Farsça’dan ve Türkçe’den apayrı bir dil çıktı (Kürtçe)
İngiliz,Fransız,Rus gibi bize düşman olup dost görünenler de; siz Kürt’sünüz,ayrı bir milletsiniz diye içimize misyonlar sokup aldattılar. Biz de onların sözüne kandık,Kürt’üz dedik, Laf mı bu ?
Dilimiz,disipline girmemek için ayrı oldu.Törelerimiz de,yaşama şartlarımızn biçimini yansıtmış oldu.Malazgirt’ten buyana değişen dil,biraz da töredir.Tüm hayatımız hep birdir.
Bu kadarcık ayrılık ise,disipline giremekten oldu. Ayrı dil konuşan kardeşlerin mizaçları,bunun somutluğudur. Kürt lafı düşman lafıdır. 1920'lerde İngiliz ve Fransızların icat ettiği ayrılık oyunlarıdır.Biz yabancıların laflarıyla birbirlerimizi kardeşlikten atamayız.Kürt lafı hainlerin uydurmasıdır Biz uyamayız.Türk-Kürt Birdir.
yeter bu vatana yaptıklarınız sadece yazık ediyorsunuz merak ediyorum amerikada yaşasaydınız ve türkiyede yapılanların aynisini yapsaydınız ne olurdu dilim bile söylemek istemiyor