ukalaca mesaj yazma!!!! UMUTER
Printable View
ukalaca mesaj yazma!!!! UMUTER
arkadaşlar alıcı kişiler varsa sadece onlar yorum yazsın bu tür yerlere onun dışında rencide etmek için alay etmek için kimse yazmasın o tür mesajlar silinecektir bilginize!!!!
sonuçta burası alım satım yeri küçük düşürücü sözler yazmasın kimse gerek yok almayanda bi şey yazmak zorunda değil !!!
merhaba malzemeyi satan arkadaş malz.satışa çıkarmış ama bilmeyen bir kişiye satmış olursa ayıp olmazmı benim fikrim slm.
arkadaşlar bu arkadaşımızı tanımam öncelikle onu ifade edeyimki yanlış anlaşılmasın bu formda hepimiz arkadaşız diyorsunki bilmeyen bir kişiye satarsa ayıp olmazmı arkadaş uydu malzemeleri satıyor ve 100 ytl istiyorum diyor sabahtan beri arkadaşa söylenmeyen kalmadı ben onun avukatıda değilimama doğrularıda eğrileride direkt söyleyen biriyim benim takılı kaldığım yer usluplar birbirlerimize fikirlerimizi beyan ederken kırıcı olmayalım burası seviyeli ve gerçekten kaliteli bir form şimdi bu işi bilmeyen bir insan elma yada armut alır gibi bu malzemeleri 100 ytl verip almaz eğerki ihtiyacı varsa bir bilene sorup danışır zaten arkadaş malzemelerin fotoğraflarınıda göndermiş neticede gizli kapaklı bir iş yapmıyor o bilmeyen arkadaş bilirkişiye uygunmu diye sorar işine gelirse alır gelmesse almaz bu kadar basit herkese saygı ve sevgilerimi ifade ederim
bunlar bi işe yaramıyor be kardeş
Konu Halen günceldir..........:45:
adam opos kartı ne yapsın :D
manyak mı?