yasal digiturk kullaniyorum cok sukur kafam rahat
Printable View
yasal digiturk kullaniyorum cok sukur kafam rahat
aslında kullananlara birşey olmazdı fakat banka havalesi onlarında canını yakarrr ortaa hesaba para yatırma ve para yatıtrkennn tc no felan da alınıyorr o yüzden kullanıcılarda yakalanırrrr gibiiii
wow adam çok başarılıymış be!!
dt biraz ucuza izletse sürümden kazanır .asgari ücret alan bir insan nasıl izliyebilirki .insanlarda çareyi korsanda arıyo çünkü ucuz .geçmiş olsun hepsine ....
:45: :45: : katılıyorum sana..ucuz olsa alacak en az 10 arkadaş var...nerdeyse biz aramızda sharıng yapacaz....haa maç izlediğimden değil sinema-belgesel severim...daha hiç bir maçı tam izlemedim....
Siz şimdi bunu burada yazdınız.Bu forum uye olmadanda tum herkese acık biliyorsunuzdur.Peki digiturk yasal bir basvuru yaparsa sizin ip bilgileriniz hepsi bizde kayıtlı peki ne olacak o zaman? Yazarken özellikle 2-3 defa düşünün öyle yazın.Kimsenin zarar görmesini istemeyiz..
ben özellikle dt ün fiyatları indirmesi yönünde söylemiştim.40 ytl yerine mesela 15 ytl yapsa fiyatı herkes kolaylıkla izler.zaten benim server ile işim olmaz .gittim cafede fener..rize maçına 3 ytl verdim.en az 200 kişi vardı .dt 200 eve girse daha fazla kazanır demek istediğim bu...
Bencede kullanıcılar'da yanar gibi Digiturk affetmez.
nasretti hocanin dedigi gibi parayi veren dudugu calar,adamlar trilyonluk yatirim yapmis ve sen uyanik belese seyredecen yok oyle üc kurusa bes kofte.......