sunny evden içeri sokmayacağım yaşasın next 2000 cıs super plus usb li
Printable View
sunny evden içeri sokmayacağım yaşasın next 2000 cıs super plus usb li
Değerli yuksel59 arkadaşımıza katılıyorum.Sunny bence nextin çok gerisinde kaldı.
Nekadar alışmışız bir başkasının hakkını calmaya hiçbir firma cihazın üstüne bu şifre kırıcıdır yazmadı sadece modül uyumludur yazdı ismi üzerinde şifreli kanal parasını öde izle ben şahsen karşıyım kırma işlemine her kanalı yasal yoldan izlemek en güzeli bu benim fikrim sizlerin fikirlerinede saygı duyarım hayırlı çalışmalar
sunny devri bitiyormu arkadaşlar benim sunny var atacagım yerine geçerli bir cihaz alacagım tavsiyeniz nedir?
böyle giderse bende atıp başka bir cihaz alacağım ve kimseye sunny aldırmayacağım
.........
Arkadaşlar bu uydu işini hobi oarak görün.Nasıl 10 sene önce ericson 628 e 150 ytl gibi para verdik şimdi ise super telefonlara para veriliyor Bunuda öyle düşünün ben teknik servis degilim ama birçok marka almısımdır sırf deneme amaçlı
atmacaya meil atalım bu konuda yeni cihaz cıkartılar onlarda destek vermiyorler
sunny eski H/W lere yazılım çıkarmıyorsa neden yine sunny alalımki yarın yenilerde eskiyecek onlarada yazılım çıkma garantisi yok diğer arkadaşlarında dediği gibi alt yapısı pc donanımlı cihazlara biraz fazla para verir onlardan alırız. cihazları yazılım şu kadar garanti diye satıyorlar ondan sonra fıssss yazık bu kadar insanı kandırmaya türk milleti olarak alıştık kandırılmaya.