İnanınki bu adsl olmasaydı derhal gider kapatırdım zaten telekom son çırpınışlarını yapıyor
Printable View
İnanınki bu adsl olmasaydı derhal gider kapatırdım zaten telekom son çırpınışlarını yapıyor
ah adsl ahhhhhhhh
herkesin cep telefonu var kapatcam ama adsl var o yüzden hiç bir şey yapamıyoruz genede ama yekün olarak kapatacaz ama bizler yolunmaya alışmışız o yüzden bir şey olcanı zannetmiyorum herkes hazıra konmak istiyor birlik yok ama aldıkları paralar zehir olsun
şu adsl bende dahil olmak üzere bir çok kişinin elini kolunu bağlıyor kahrolsun türk telekom
Herkeste laf çok. icraat yok. Boşu boşuna konuşulacağına verdiğim örnek dilekçelerle başvursanıza. Kamuoyu baskısı diye bir şey var. Siz ise telekom kaldırsın diye bekliyorsunuz. Telekom sabit ücreti kaldırmaz. Siz dilekçe ile desteklemeyince bizimde sesimiz çok cılız kalıyor. Bir de şunu söyliyeyim. Ben sabit ücret ödemiyorum. Ama internetim var. Hem de kendi üzerime. Ama sabit telefonum yok. Çünkü kapattırdım.
:yahoo:
Arkadaşlar adsl yi telefonsuz da kullanabiliyoruz telefon hattınızı kapattırırsanız dahi adsl niz devam ediyor bilginize
benide bağlayan tek şey ADSL yoksa hemen kapattırıcam ev telefonunu.