bence bu bulent mi ersoy mu bilinmez ama bir gercek varki turkiyenin en buyuk ayiplarindan biri erkek mi kari bilinmez seside boktan
Printable View
bence bu bulent mi ersoy mu bilinmez ama bir gercek varki turkiyenin en buyuk ayiplarindan biri erkek mi kari bilinmez seside boktan
Bir dehil bin kezde olsa askere giderim bahsedilen kişi bu duygulardan ne anlar. Saygılar
bu mahlukat askere göndermez ama belki dağa gönderir zaten tek destekçisi dtp yoksa pkk mi desem............................
bu özgür düşünce nasıl bişeydir yaw herkes ögür düşünce adı altında agzına geleni söylüyor türkiyede hangi şehit anası oglunu askere yolamadı hangi şehit anası vatan sagolsun demedi türkiyedeki şehit analarına tercuman olmak 60 yaşında transmı düşecek o gencecik cocuklarla evcilik oynamaya devam etsin böyle konular onu aşar bu vatan evlatları o cocuklarla oyun oynasın diye şehit oluyor size gelince özgürlük kutsal vatan görevini kücük düşürme sogutma degildir savcılar gerekeni yapmıştır zaten ben linc ediyorum kardeşim varmı itirazın senin ve seni destekleyenlerin itirazı varmı şu forumda hangi türk cocugu askerlikten kacmış hangi türk anası askere cocugunu yolmamış özgürlük adı altında bişeyler yazıp bilinc altınızdakini kusmayın kimse bu ülkede size izin vermez bu forumda ben vermem görevli oldugum hic bölümde izin vermem askerlik kutsaldır türk kadını anası bunu en iyi bilendir senden ve seniin yazını destekleyenlerden daha ii biliyorlar...
Alıntı:
yok kardeşim yanlış düşünüyosun bence az bile sen ben o şuan evinde rahat rahat uyuyorsa onlar sayesinde onun evladı gitmesin bunun evladı gitmesin askere kim gidecek bu vatan hepimizin yazık deilmi şimdiye kadar oğullarını şehit veren ailelere haa o laflar normalmi sizce o lafları duyupta hangi vatan evladı yerinde durar soruyorum size ben olsam asarım (bu benim düşüncem)
:present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present:Alıntı:
yüreğina sağlık kardeş
VURULMUŞ TERTEMİZ ANLINDAN UZANMIŞ YATIYOR BİR HİLAL UĞRUNA YARAP NE GÜNEŞLER BATIYOR
88/2 HaSSaN
görüldügü gibi bu vatan evlatları şehit olmayıda vatanı savunmayıda bir borc biliyor burda yazan arkadaşlara sonsuz teşkkürler bu vatan 60 yaşında bir transada ve herşeyi özgür düşünce yok şu bu diye kamufle edip söyleyenlerede kalmamamış kalmayacak işte özgür düşünce savunucuları bu yazıları yazan arkadaşlarımızda özgür düşünceleri ile biz şehit olmayıda savunmayıda biliriz diyolar.... ama bunları yazan arkadaşlara ufak bir tavsiye lütfen şehitlik nedir ne anlama gelir ALLAH katındaki yerini bir araştırın sonra yazın tartışalım saygılar..