ne zamana kadar gelirler
Printable View
ne zamana kadar gelirler
konu başlığı değiştirilmiştir sankı yazılım varmış izlenimi veriyordu
ustalara çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. inşallah yazılımlar biranevvel çıkarda işler biraz açılır. işler çok bozuk ne gelen var ne giden!!!
Arkadaşlar kaon firması polsatları sabitlemedigi sürece polsatları izleyeceginizi sanmıyorum Bazıların polsat yazılımları yakında dedigi kişiler aynı seyleri yine yazıyorlar polsatlar 2 ayda beri var ama hala gelmedi neyse.ha bu arada tps auto da olmuştu ama nerede yok.Polsatları fixcilerden beklemeyiniz:10_1_117 .Hepsi ne yaparsa yapsın polsatları yapamazlar nexvisiona tps aes eklenmiyor bile polsatmı yapılacak....İzliyorum diyenler vardı hani nerede:devilprv: :devilprv: :devilprv:
:Smiletabar :Smiletabar :Smiletabar :Smiletabar Şifresiz olan polsat 2 yi izliyorlar galiba :puah:Alıntı:
exalans Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
exalans Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım seyrediyorsunda onun içinmi bugün tarihli verdigin yazılımlara polsat yok dedin neden vermedin izledigin polsatlı yazılımları:nono: :nono: :nono: :angry8: :angry8:
Valla usta bencede öyle galiba.bende onu izliyorum zaten.:puah: :puah: :puah: :puah:Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
sanırım emu yazılımları çalışmaları var.. birkaş cihazda izleniyo paket
Dİger Forumlara Baktim Herkese Sunnypolsat Yazilimlari Dİye Topİc AcilmiŞ Mİlletİ Bekletİyorlar Çok Yazik Ya Gercekten Çok Yazik.ayni Senaryolar Devam EdŞİyor Yazilimla Polsati İzledİgİnİ İddaa Eden Ama Sadece İddaa Eden ArkadaŞlar Hala Yazilim Verecekler Barİ İzledİgİnİz Yazilimlari Verİn Demİ :) :devilprv: :devilprv: :10_1_117 :10_1_117
p olsatların acılması şu an ıcın mumkun değıl .Bunu aklınızdan cıkartın.