-
Seläm arkadaslar bu kadar karamsar olmayalim ben Almanyada yasiyorum sadece Türklerden Benim bildigim yüz binin üstünde ufakli büyüklü is adami var bu insanlar devletin kontrolu altinda herkes vergisini veriyor sigotasini ödüyor binlercesi burdan ev almis ben bazi seyleri anlayamiyorum bir ingiliz veya Danimarkali Türkiyeyi sevmisse ve ev almissa veya Türkiyede fabrika acmissa dürüst bir sekilde vergisini veriyorsa bundan bize ne gibi zarar gelebilir ne yazikki bu zihniyetle Türkiyeyi bir yere getiremeyiz benim düsüncem bütün Dünyayi ön yargi olmadan kucaklamaliyiz kücücük dubaiyi örnek alalim devlet sektörlerin satilmasinda ne yazikki bizlerin payida cok bir ay hic ise gitmemis sadece aybasinda maasini almaya gidenler vardi bu insanlara zamaninda sen isini biliyorsun sana helal olsun demedikmi? bunu derken hic düsünmedik aslinda cocuklarimizin rizki caliniyor ama yinede cok gec degil Ülkemiz aslinda dünyanin en zengin ve en güzel ülkesi sadece biraz daha sabirli olalim ümitsiz olmayalim kaybetmis bir seyimiz yok ben inaniyorum Türkiye cok kisa zamanda layik oldugu iyi yere gelecek sizde inanirsanaz basari uzak degil kusura bakmayin kafanizi sisirdim ismail keskin
-
sıyası olarak forumu polıtıka ıcıne sokmaya gerek yok lutfen partı adı kullanmayalım.ama turkler dısarıda cok satın alırken bır seyı,adamlar paaryı basıp alabılıyorlar.yanı gerısını anlayın.
-
Ben parti ismi kullanmadim politikadan hic anlamam isim de olmaz parayi basmadan da maalesef bir sey alinamiyor hayal dünyasindan cikalim lütfen sadece calisalim saygilar