-
Bu sansür ve ceza sadece bizim memlekette mi yapılıyor insanlar dizi çekiyor ne var bunda Amerika ırak'ta ne kadar cami ve minare varsa yaylım ateşine tutuyor o kadar insanları katlediyorlar bunu da neden sansürlemiyorlar misal Kemal Sunalın filmleri sürekli sansürlü onun gibi sanatçı bir daha dünyaya gelebilir mi izlediğin filmi tekrar başlatıyorum ve bıkmıyorum onun filmlerine Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar da küfür içeren filmler çekti ve millet bu küfürleri duymak için akın akın sinemala gidiyor onların yaptığına ben bişey demiyorum ama tv ye el atan Rtük biraz saçmalıyor bence Terörü yayından kaldırdılar en azından bu haysiyetsiz şerefsiz terörü aşağlıyacak bir dizi olucaktı gerçi yine Pusuyu teröre çevirmeye başladılar bunlar iyi de oldu böyle
-
televizyonlarda bu kadar ****** klip varken şuşunun sevgilisiyle bu bunun karısıyla ortada fink atarken magazin programları örf adet geleneklerimizi köreltirken birazda olsa gerçekleri anlatmaya çalışan bir diziye ceza kesilmesi bence bagnazlıktır gericiliktir ve ülkemizin bazı çıkar çevrelerinin güdümünden çıkamadıgını gösterir yazık çok yazık
-
bence kütük lerin başkanı bu diziyi sevmiyor. o yüzden de ceza kesilmesine neden oluyor.en basiti cnbc-e de yayınlanan. insanlara cinayet işleyip delil bırakmamyı öğreten. iç organların yada kesilmiş vücut parçalarının açıkça gösterildiği bir dizi var. adı aklıma gelmedi. bir de e2 de dexter diye bir dizi var.sapık ruhlu bir polisin insanları nasıl kesip dna larını sakladığını gösteriyor. heralde zait hoca bu dizileri ya görmedi yada severek izliyor.