Arkadaşım kaynağın nerede daha önce de böyle asparagas haberler oldu hepsi yalan haber çıktı.
Printable View
Arkadaşım kaynağın nerede daha önce de böyle asparagas haberler oldu hepsi yalan haber çıktı.
konu kilitlenmeli 2008 yılının konusu bu ve kaynak dahi yok bu kanalların dsmarta gelicegine dair..
.........
ciyavul25:Ya Allah Rızası Için şu D Smart Yetkilileri Yalvarıyom Size Ya Ben Bugün Wild Kanalını Seyrettim Aman Allahım Böyle Bir Kanal Olamaz Yetkililer Bunu Okusun Bence Sinema Tv Yok Sinema Tv 2 Yok Sinema Tv Aile Bunlardansa National Wildi Tercih Ederim Bekliyom Tabi Bu Benim Görüşüm
evet gerçekten süper bi kanal bide anima lplanet HD bu iki kanal süper ben dün müşteri hizmetlerini aradım yoğun talep çok olmuş fazlası ile olmuş demişler gelebilme ihtimali var çalışmalarmız var demişler şubatı bekleyin dediler ilgili birime mail atın bak nasıl gelir
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ancak laf icraat yok lafla herkez getirir 2014 şubat degil 2015 gelsede hiç bir degişiklik olmaz işleri göz boyama 3 kanal getir 5 kanal kapat 5 kanal ismi degiştir olan bu..
Konu kapatılmıştır.