evet yaa geyikleri darıltmayalım beyler ha ha ha:D
Printable View
evet yaa geyikleri darıltmayalım beyler ha ha ha:D
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu sıralar reklamlarda Vodafone'un geyik reklamlarını görmeyeniniz yoktur heralde. Kimilerine göre itici kimilerine göre ise dikkat çekmeyi başarabilen başarılı bir reklam. Uygulama ile ilgili bilgiler edinmek ve gecikmelerden kaynaklanabilecek kontör kayıplarını önlemek için haberin devamını okumanızda fayda var.
Telefonunuza gelen mesajı cevapladıktan sonra "Bedava 30 dakika süre kazandınız" şeklindeki mesajı beklemelisiniz. Mesajı cevaplayıp hemen konuşmaya başlayanlar telefonu kapattıklarında kontörlerinin gittiğini görecekler.
Telefonunuza gelen mesaja en geç 45 dakika içinde cevap vermeniz gerekiyor. Eğer bu süre içerisinde cevap veremezseniz bedava süre kazanamıyorsunuz.
Bedava süreniz başladığına dair mesaj alıyorsunuz. Bu mesaj telefonunuza geldikten sonra kazandığınız 30 dakika süreyi, yine 30 dakika içerisinde bitirmeniz gerekli.
Kazandığınız 30 dakikayı sadece Vodafone abonelerini ararken kullanabiliyorsunuz.
Tüm Vodafone abonelerine mesaj gönderebiliyorsunuz.
Kampanyaya katılım için gönderilen SMS’ler ücretsiz.
ne alakası var herkese gece gelmiyoki gündüz gelende var.hem şimdi kontorde gitmiyor.adamlar 1. yıl diye yapmışlar bizim millette beğenmiyor.isteyen kabul eder isteyen etmez.adamların günahı ne yani
bu milleti ancak kandırarak sahte şeyler satıyorlar dürüst ,ahlaklı , namuslu , vijdanlı , şerefli , itibarlı vede gerçek esnaflar az kalmış . dahada yazacaktım ama forum kurallarına uyuyorum yoksa yazıların devamı hiç iç açıcı değil kusura bakmayın yaw moralımı bozuyorlar....
yazık çok yazık bunlar gerçekten milletle kafa buluyorlar geyik, bedava kontür,hediye mesaj verecegine fiyatları aşagı çekseler olmazmı ?
bu konuyu okurken bile reklamlarda çıktı. ince ayrıntıları kaçırmamak lazım.
bu saçma bir kampanya diğer operatörden vazgeçmem...
Bencede çok saçma bir kampanya.
bana iki kere geldi ihtiyacım olmadığı için kabul etmedim
ama konuşmayı çok sevenler için iyi bir avantaj neden bu kadar herkes kötülüyor anlamadım istemediğiniz sürece sizden hiç bir şey almıyorlar ki
eğer isterseniz de sadece 2 kontör karşılığında yarım saat bedava konuşuyorsunuz .
herşeyi de kötü gözle görmemek lazım