:present::stop: :present: :stop: :present:
Printable View
sergen ıyı futbolcu gercekten.
konu fb ye attıgı gol degıl ıyı futbolcu olması sadece fb ye attıgı golle degıl chelsea ya 2 tane salladıgı golle kendını dunyaya tanıtmıstır.o*** saygılar.
Zeki 62 Kardesime sevgilerle. . .
Sayet arsivinizde Sergen'in FB ve GS ninde formasi altinda attigi goller de varsa onlari da lutfen goruntule ki bazi arkadaslar Sergen'e yaptiklari haksizliklardan vazgecebilsinler. Tesekkurler dostum.
yalnız tek sorun besıktas ın bu adamı nıye yolladıgıdır.jubılesını orada yapabılırdı..ayrıca cımbom la bjk cogu futbolcularına jubıle yapmadan sag sola atıyorlar. yazık kı ne yazık adamlar bank asya lıgını renklendırdıler.
Cok haklisin Sarikanarya 41 Bu sadece Segene yapilmadi bu hususta madur olan cok futbolcu var. Ancak bildigim kadar Sergene futbolu noktala sana cok guzel bir Jubile yapalim teklifinde bulunuldu bildigim kadar. Ancak Sergen teklife hayir dedi ve futbola devam etmek istedigini soyledi ve halen aktif futbolcu bildiginiz uzre. sevgilermle. . .
ovmuyorum ama demırorenın harcadıgı masrafları bır azız yıldırım gıbı bır adam(hadı onu da gecelım)ılhan cavcav gıbı bır futbol cını olsa un parasına ne futbolcular alırdı.zamanın da noumalar,carew ler i getıren adamları koltugundan edenler,sımdı yalcın sabancı dıye avaz avaz bagırıyorlar.neyse bu lıg bjk sız gs sız fb sız ve hatta trabzonsuz tat vermez.saygılar hocam.
Saygilar bizden dostum . . .
sergen gibi hakan şükür gibi futbolcular türk futbol tarihinde her
zaman saygıyla anılır renktaşı olalım veya olmayalım farketmez