satelite hero sakın alınma adamım bende beşiktaşlıyım yazımı iyi okumamışsın satcodx de de çalışmıyorum emekliyim saygılarımla
Printable View
satelite hero sakın alınma adamım bende beşiktaşlıyım yazımı iyi okumamışsın satcodx de de çalışmıyorum emekliyim saygılarımla
:8[1]: slm millet doğmamış çocuğa kumaş kesilmez bizler özümüzü bilen milletiz sanırım gelen olursa görende olur . arabın malı için kafanızı yormayın herşeyiçin hayırlısını dilerim..
İlk cümleninizi yazılmamış varsayıyorum.
2. olarak Türksat 3A, 28 MAYIS'ta fırlatılmıyor. Tarih konusundaki bilginizi yenilemeniz gerekiyor.
3. olarak da yukarıda yazdıklarınızın hiçbirisi gerçekleşmeyecek. Boş yere zaman kaybetmenin lüzümü yok. Çünkü adı geçen sitede bariz şekilde hata yapılmıştır ve ileriki günlerde düzenleme yapıldığında ne düşünüyor olacağınızı merak ediyorum. Ayrıca biriniz çıkıp da Türksat 3A frekans planı hakkında bilgilendirme de bulunabilir mi? Acaba Nilesat 101-102 ve Türksat 3A frekans planları arasında nasıl bir benzerlik varmış?
Meşhur site linki de budur: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Size iyi bekleyişler diliyorum. Bolca zamanınız var. Sitedeki hata düzeltildiğinde de ayrıca alta yazarsınız.
neyse satelitehero ben satcodx in yalancısıyım koskoca uydu sitesi yalan tp yazmışsa diyecek birşey bulamıyorum fırlatılış tarihine gelince ulusal bir tv ye demeç veren türksat uydusu genel müdürlüğü yetkilisi mayıs ayı sonu yani 28mayıs tarihini yanlış vermiş veya tarihi canlı yayında şaşırmış olabilir saygılarımla EN BÜYÜK KARTAL GERİSİ PARTAL
vay anam
selam gelen kanalların zararı olmaz,gelsin de görelim,
Arkadaşlar
Kumanda elimizde istediğimizi seyreder istemediğimizi zaplarız bundan kolay ne var ama bizim salak chat kanallarını da izlemeye vakitimiz müsait değil ki nerede kaliteli yayın oraya zaplarız.
aynen
satelite hero galiba bahsi geçen site 1nisan şakası yapmış türksat tp listesine arap kanallarını sıralayıvermiş ve ne tesadüf ki türksat uydu güncellemesi ile bahsedilen tp ler de piyangodan çıkar gibi cihazlarımıza gelivermiş neyse arkadaşım işin şakası acaba merak edip bakmadınmı türksat listesinde güncelleme yolu ile hiç yayın olmayan 27500 değerli tpler ne arıyor veya türksat bunları süs olsun diyemi cihazlarımıza güncelliyor yeniden saygılarımla herşey gölünce olsun biz bekliyoruz yazdıklarımıza tarih şahitlik edecek unutma:sunglasses2:
ha şunuda unuttum doğru söylüyorsun 28mayısta değilmiş fırlatılış tarihi 23-MAYIS-2008 yanlızca saatini bilmiyorum saygılar:stop: