hayırlı olsun iyi kanpanya :D
Printable View
hayırlı olsun iyi kanpanya :D
Nasıl msj atıp üye olcaz daha geniş bilgi verir misiniz?
paylaşım için teşekkürler
bilgi için teşekkürler detaylarına bakmak lazım.:sad:
Arkadaşlar, ayrıntılar sonra ortaya çıkar fakat şunuda unutmamak gerekir, turkcell günahını bile tarifeyle satar. Şimdiye kadar TURKCELL faturalı hat abonesiydim ve vodafone ye geçtim. Nedenlerini ileri zamanlarda açıklarım. Size tavsiyem ücrete dair, sürelerle ilgili ne varsa karşılaştırma yapın. Farkları apaçık göreceksiniz, Eğer aranızda bizbizecell li varsa müş. hiz. arayarak görüşme özet bilgi istesin ve ona göre farklı bir tarifeye geçsin. Müşteri hizmetlerinden net bir bilgi alın sonra hareket edin, avantajlı kampanya geçişlerinde haklarınızın yandığını unutmayın. İyi günler.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Böyle paylaşımları bize sunduğunuz için teşekkürler
paylaşım için saol tam olarak kesinleşince bizde yaparız bunu
arkadaşlar ben tonla kazana abone oldum akbank coca cola gilette axe digiturk nestle patoscips ipana garantibankası iddaa gençturkcell şirketlerinin herhangi birini seçip çalarkendinlet yapıyorsun seni arayanlar bu reklamlardan birini dinlemeye başlıyo ve sen bunun karşılıgında her arandıgında faturalalı hat sahibi isen 1 aranmaya 15 saniye konturku hat ise 1 kontur kazanıyorsun ancak bunun için davetiye gelmesi lazım bugun 16 kez arandım 4 dakka bedava konuşma kazandım çalarken dinletimde digiturk
teşekkürler...
Alıntı:
Bir TONLAKAZAN-ÜYESİ kendisini arayan aynı kişiden günde en fazla 3 Kontör Kazanabilir.
TonlaKazan üyeleri bu servisten, gelen tüm çağrılar için bir ayda en fazla 90, bir günde en fazla 5 kontör kazanabilir.
böyle bi rsınırlama var nasıl 4 dk konuşma geldi ... dikatli ol derim.....
bizde davetiye bekliyoruz ama nerde.... kim bilir ne zaman gelir...