Hcakir hocam bu yazılım sunny cihaz h/w si 1a.oo.a5 olan fta 9060 cihaza uyarmı ne dersiniz acaba tşkler
Printable View
Hcakir hocam bu yazılım sunny cihaz h/w si 1a.oo.a5 olan fta 9060 cihaza uyarmı ne dersiniz acaba tşkler
bilgilendirme için çok tşkler çalışmalarınızda başarılar emeğe saygı olmalı bilenle bilmeyen bir tutulmamalı saygılar
--------------------------------------------------------------------------------
peki hocam yazılımı yüklerken şöyle bir sorunla karşılaştım cihaz açılırken ekranda leoder yazısı olan L.1.02 kalıyor bilgilendire bilirmisin
acil yardı hcakir hocam dünüşümü yapıyordum sunny den kaona ama maalesef bu durumla karşılaştım kurtarma yazılımı var mı
peki hocam yazılımı yüklerken şöyle bir sorunla karşılaştım cihaz açılırken ekranda leoder yazısı olan L.1.02 kalıyor bilgilendire bilirmisin[/QUOTE]
acil yardı hcakir hocam dünüşümü yapıyordum sunny den kaona ama maalesef bu durumla karşılaştım kurtarma yazılımı var mı
aynı problem bendede oldu üstad çözm nedir yardım edebilirmisiniz ltf
acil yardı hcakir hocam dünüşümü yapıyordum sunny den kaona ama maalesef bu durumla karşılaştım kurtarma yazılımı var mı[/quote]Alıntı:
Önce bu bootladeri Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ,Buda sunnyden kaona dönüşüm için gerekli yazılım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Alıntı:
Yazılımı ve bootloaderi yüklemeniz için gerekli olan kup programı da Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sırayla önce boot sonra yazılımı attım aynı sorun devam ediyo ekran L1.02 kaldı