ayda 39 ytl .........
Printable View
ayda 39 ytl .........
bencede gerek yok çünkü msn hemde şimdi çıkan 3 g cep telefonlar var ayda 39 ytl telekoma vermeye gerek yok bir bu zamandaki ekonomiye göre
tabiki kullanılacaktır,her yeni icatta olduğu gibi bunada karşı çıkanlar olacak ama mutlaka birgün onlarda kullanacaktır
ben kullanmayacagım internet olduktan sonra ne faydası var
slm arkadaşlar bu smile adsl diyor 18.900 acaba bu kampanya ne kadar sürür ben 2 sene oldu türktelekomdan aldığım adsl birde ev telefonu ev telefonu nasıl iptal etmek istedim ama diyorlar olamaz tlf iptal edersen intenetinde iptal olur her ay 29.900 ytl veriyoruz niye şimdi üye olanlar 18.900 ytl veriyorlar bu bize haksızlık degilmi en azında bizede bir
seçenek verilmelidir bizde türk vatandaşıyız niye bize yok
tabikide msn ve gsm ler var ama bunlar yoksa zaten görüntülü telefonda yok, kısacası internet olmadan görüntülü telefon olmaz.:nono::
kesinlikle kullanırım......teknolojiye ayak uydurmak lazım....
sonuçta olan kullanıcıya olacak bunlara güven olmaz soyulduğumuz yetmedimi numarayı göstersin bana yeter
şu an için ben kesinlikle almayı düşünmüyorum zaten sabit ücretle bize giydiriyolar bence protesto etmeliyiz kimse almasa da keşke ellerinde patlasa...
slm şu an düşünmüyom