nedeyım bılmem harıka he he he he he
Printable View
nedeyım bılmem harıka he he he he he
Muzo çok araştırdım ama malesef yok sadece aldığım duyumlara göre cabbari anti virüsü yapmış ama kimseyle paylaşmıyormuş.:puah: :puah: :puah: :puah:Alıntı:
muzo Nickli Üyeden Alıntı
cabbarideyse ondan zorladahi olsa alırız o zaman ben sizlerle paylaşırımAlıntı:
umsado Nickli Üyeden Alıntı
araştırdım buldum ustam norton yılanusvirüsüs 2,025*12 sürümü bu virüsü yok ediyormuş bir de şu yöntem var yılan virüsünün kafaya odunla bi tane yapıştırcan virüs mirüs kalmıyomuş :puah: :puah: nortonun sitesinde öyle yazıyor:puah: :puah: :violent1: :10_1_117Alıntı:
muzo Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi 1 saat program indirmeyle falan uğraşmıyalım en iyisi kafaya sopayı geçirmek.:puah: :puah: :puah: :puah: :puah: Bu arada yılan virüsünün sahibinide unutmamak lazım tabi:puah: :puah: :puah: :puah: :puah:Alıntı:
umuter Nickli Üyeden Alıntı
evet yaaa rapidshare.de ile uğraşana kadar virüss kaçabilir vur kafasına kurtul en güzeli :):)puah
bu virüs benim bilgisayara gelse hiç temizlemeye uğraşmam direk evden tüm hızımla kaçarım :smiles10
İlahi nakkus:puah: :puah: :puah: virüs içeri sen dışarı öylemi:puah: :puah: :puah: :puah:Alıntı:
Nakkus Nickli Üyeden Alıntı
:puah: o kesin zaten virüsü temizlemekte yine bana düşer :smiles10Alıntı:
Nakkus Nickli Üyeden Alıntı
Eeeee valla banada allah kolaylık versin demek düşer.:puah: :puah: :puah: :puah:Alıntı:
vakkus Nickli Üyeden Alıntı