Arkadaşlar bir araştırın internet elinizde safaniye sahili tanajib bölgesi diye bir yer varmı dünyada.Tamamen hayali uydurma foto montaj bir olay.
Printable View
Arkadaşlar bir araştırın internet elinizde safaniye sahili tanajib bölgesi diye bir yer varmı dünyada.Tamamen hayali uydurma foto montaj bir olay.
Alıntı:
dostum istediğin kadar yapayım bu tarz resimleri kemal turan ustaya söyle o da hemen yapıversin o yüzden biliyoruz photoshop olduğunu yaptığımız için !!:warn:
ayrıca bu fikirler evrim teorisi aldatmacasının beyinlere yerleşmiş bir yansıması sadece...:warn:
tarihi eserleri bi araştırın hiç bir insanın değişime uğradığını gösteremezsiniz çünkü öyle bi şey yok..!!
madem değişim varsa neden şimdi de evrim geçirerek değişime uğramıyoruz bitti mi yani değişimimiz??:warn: :warn:
Sizin dediğiniz gibi yaptım google safaniye sahili tanajib bölgesi diye bir yer bulamadı resmin zaten fake olduğu belli ama aramakta fayda var ben aradım ve sonuçtan emin oldum yani resim % 100 fake.
Üstelik bu resim acemicede yapılmış eminim kemal turan usta bundan kat kat iyisini yapar.
çok saçma çok.. resimdeki şeyin arkasına bakın timsahın belden gerisi gibi bişi.. ön tarafta FOTOŞOP la oynanmış resmen :) az dikkat et ne olduğu belli..
çok garip gerçek olamaz bence.
kemal turanın daha iyisini yapacagına bahse varım:)
böyle yaratıkmı olur
:new_icon9: :new_icon9: :new_icon9:
bravo arkadaşlar.hayal ürünü yapılmış bir resim.neden video görüntüsü olmuyor da resim oluyor böyle şeylerin hiç düşündünüzmü?insanların dini ideolejilerini karman çorman edip illegal düşüncelere saptırmak amaçları.Allah fikri hür vicdanı hür bir insan olabilmek için Kur'an,ı insanları bahşetmiştir.