banada ayni mesaj geldi neymiş şu kanpanya sartları acaba bileniniz varmı
Printable View
banada ayni mesaj geldi neymiş şu kanpanya sartları acaba bileniniz varmı
arkadaşım bu sağlanan şartlar ne oluor. ben yolladımda kampanya şartları sağlanmadığı için kaydınız gerçekleşemior dior bu şartlar neler?
ahhhhhhhhhh bide şartların ne olduğunu bir bilebilsem bende gönderecem ama altında sonradan bişey çıkmasın bunun ?
Benim hat kampanya şartlarını sağladığından(Ne ise?) kabul edildi.Hanımın hattı şartlar sağlanamadığından kabul edilmedi.Şartları anladıysam arap olayım.
belkide uzun süre kontör yüklemeyen kişileri; kontör yüklemeye teşvik etmek için çıkarılan bi kampanyadır. benim aklıma başka bir şart gelmiyor.
evet olabilir. turkcell her zaman olduğu bu seferde internet sitesine bilgiyi hala koymadı. her zaman geç güncelleme yapıyorlar. bu yüzden kampanyanın kampanyann şartlarını öğrenemiyoruz..
bu kampanya ile ilgili yeni teorim: turkcellin hizmetlerini ne kadar kullanıldığına bakılıyor. çok kontör yükleyip yüklemediğin önemli değil. kullandığın tatrife önemli değil. turkcellin çeşitli servislerini kullanıp kullanmadığın önemli. :tongue:
kampanya şartaları diye birşey yazıyor nedir acaba bilen varmı paylaşım teşekkürler
aynı mesaj banada geldi neymiş bu şartlar biln yokmu
bende katıldım bugun hattım yeni oldugu için olabilirmiyki acaba?:49: