kime güveneceğimde et diyorsun:)
Printable View
bu ayki faturalar kesildi
iptal etmesıne ediyorda ama kart iade etmesı için tam 1 yıl uğraştım kolay kolayda kartı iade almıyorlar abonelerini kaybetmemek ıcın sana olmadık cici bici lafları yapıyorlar bana Lıg TV haricinde aylık uyelıgımı 3 YTL ye kadar düşürdüler çok ilginçti Tam 4 yıl Lig TV üyesiydım gelen zamlara dayanamadım ve daha sonra iptal ettirdim baştada dediğim gibi tam bir yıl kart iadesi için bekledım.Baktılar olmayacak kendileri geldı ve kartlarını aldırlar bnde kurtulmus oldum.:nono:: :46:
Eko Spor paketini 39,90 'a aldım aylık ödemeli 1 yıllık.
nasıl oluyor 39,90 aylık eko spor paketi beni de biraz aydınlatırmısın.
kullanman hat ne buluyorsun ki bu paralı kanallarda seyretmeyi ver kardeş bi şey kaybetmezsin bence yinede sana kalmış
altın paketde 4390ytl aylık lig tv spormax sinema kanalları belgeseller çocuklar için bir sürü çizgi flim kanalları yani 163 kanal seyrediyorum nisanda dolacak sözleşmem ozamana kadar mecbur seyrediyorum
9,90 lık peynir biraz ekşimiş galiba he:puah:
lig tv dahildir 39.90 lık pakette.spormax yoktur.9.90lık pakete göre baya iyidir.belegesel kanalları var. ayrıca 1 ay tüm kanallar bedava.goldmax movimax gibi kanallar bu pakette yok ama 1 ay bedava olarak izleme imkanı sunuyorlar.