ram le ve virüs le alakası yok :) tabi microsoft a göre
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bak bakalım
Printable View
diyelim ters taktınız -2048 görünür:D
son kurduğun programların çakışmasından meydana gelebilir aynı sorun bende olmuştu!!!!!
kurduğun programları bi kaldırıp tekrar dene olmaz ise ramdan olup olmadığını denmek için yeni taktığın ram ı çıkart bi de ole dene bakalım bidaha aynı hatayı verecek mi kolay gelsin ????
arkadşlar herkese teşekkurler once ram den dir diğe yeni ram i çıkartıp eskıyle açtım ama yıne aynı hatayı verdi ramlar arasında mhz farkı yok ikside667mhz ama şoyle bişey var ben yabancı siteden film izlerken bi codec gonderdi kur dedim viruslu çıktı yuklemedim ama galiba virus gelmiş yinede ve ondan sonra kapanmaya başladı dun bende format attım pcye ve formattan sonra tarattım pc yi kaspersky la ve 3 tane virus buldu d surucusunun içinde onları sildim kaspersky kaldırdım ve avast kurdum allaha şukur şuanda sorun yok ram 2048 gozukuyo inaşllah sorun çıkmaz her kese bigi için sonsuz teşekkurler
iyikı varsınız tabi bu yaptıgım işlemleri arkadaşım onerdi ondanda allah razı olsun
birde ram takmadan önce elindeki elektiriği boşaltman gerekli yani duvara vurman yeterli benim başıma kaçkere geldi remi yakarsın
Duvaramı vuruyorsun !!! :bangin: :angry8:Alıntı:
Yapmayın ya şöyle cahil işler ram'a
daha çok zarar verebilirsin.Ram'ları elinle takacağına göre
elindeki elektriğini kasaya dokunarak boşalt.RAM'ları üst
köşelerden devrelere dokunmadan yuvasına nazik bir
şekilde bastır
:sunglasses2:
iyide arkadas diyorki elindeki elektrigi bosaltman icin duvara vurun yada dokunun parcadan bahsetmiyor
ama bunada gerek yok , o ayri