şaşıracak bir durum yok mutaf hocanın hi***esi ?Alıntı:
var ortada parayı parayı veren düdüğü çalar:D bu işler böyle.
Printable View
şaşıracak bir durum yok mutaf hocanın hi***esi ?Alıntı:
var ortada parayı parayı veren düdüğü çalar:D bu işler böyle.
Baros İstanbul yolcusu!"
Futbolun Avrupa'daki patronu UEFA; Galatasaray'ın Milan Baros transferine, resmi internet sitesi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. flaşında yer verdi. UEFA; sarı-kırmızıların yıldız oyuncuyla 3 yıllık anlaşma sağladıklarını ve Lyon'la da tahmini 5.5 milyon Avro karşılığında el sıkıştıklarını ifade etti.
Baros UEFA'nın flaşında!..
Galatasaray'ın 3 yıllık anlaşma sağladığı ve forvet arayışında mutlu sona ulaştığı Çek Milan Baros transferi futbolun Avrupa'daki patronu UEFA'nın resmi internet sitesi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. flaştan verildi.
Galatasaray'ın bu yaz Liverpoollu Harry Kewell, Stuttgartlı Fernando Meira ve Sevillalı Morgan De Sanctiis gibi önemli isimleri kadrosuna kattığını belirten UEFA, bir transfer bombası daha patlatarak Lyonlu Milan Baros'u renklerine bağladığını ifade etti.
Golcü oyuncunun kariyerine de kısaca değinen UEFA; yıldız oyuncunun aktif futbolculuk kariyerine ülkesinde FC Baník Ostrava'da başladığını ve 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde gol kralı olduktan sonra Liverpool'a transfer olduğunu belirtti. Baros'un Aston Villa ve Lyon kariyerlerine de değinen UEFA; golcü oyuncunun geçtiğimiz hafta Wembley'de oynanan ve 2-2 sona eren İngiltere maçında da bir gol attığını hatırlattı.
Baros bugüne kadar Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'yla 66 maçta 32 gol attı.
:present: :present: hayırlı ve uğurlu olsun ne dym :present: :present:
bugun istanbula geldi.. artık bi şampiyonluğu daha hakkettik.
Ş.LİGİNDENde elenmişken bari UEFA da bişiler yapsak bu adamla..
Kewel baros lincoln nonda Ü.Karan ve arda... hadi bakalım ileri uç adamlarımız neler yapacak bu sene..
hayırlı olsun bu sene güzel transferler yaptı ama şu nondayı hala tutmuyorum.
nonda kritik goller attı gecen sezon ve Ş.LİGİ eleme maçında. ben şahsen bu sene arkasında 4 dev adam ( kewel - baros - arda - lincoln ) varken büyük bir patlama bekliyorum..Alıntı:
birde barusso gibi bir adam gecen sene neden geldi neden gönderildi ben anlamadım.. oda çok kaliteli bir futbolcuydu..
biraz daha erken alınsaydı şampiyonlar ligindeydik kısmet degilmiş gözler uefada bakalım neler olcak