-
hayır ama bende kullanmak istiyorum
bendede bir hayli açılma var vakat ben birazda çıkarsın istiyorum
selametle
-
yeniden çıkarmıyor ama cansız olanları güçlendiriyormuş ve dökülmesini durduruyor
-
bendede bayağı dökülmeye başladı bendemi kullansam
-
Merhaba ntv de izlediğim bir programda bu konuda uzman bir doktor bu tarz ilaçların hiçbir faydasının olmadığını saçın beslenmesi dişardan değil içerden kan yoluyla olduğunu söyledi saç dökülmelerinde deri uzmanına başvurulmasını söyledi. saygılarımla
-
arkadaşlar saç için bir numara PROPECIA film tablet fiyatı 60-70 ytl arası 1 aylık kullanım
-
arkadaşla saçdökülmesine karşı sadece oral yolla alınan ilaçlar etkilidir bide paran çoksa ektirirsin :)
-
iyice kafa karıştırdınız yaw???
bu bioxcin her yerde reklamı var o kadar kullanan var memnun neden bu şekilde yorum yaparsınız?
-
Zamanınızı boşa harcamayın benimde dökülme çok vardı malesef bir faydasını göremedim.Hatta arkadaşta denedi ondada bir sonuc elde edilmedi tavsiye etmiyorum.Boşa para veripte alınmaz yani.
-
aslında benim bir fikrim var vizontele deki gibi yapın bire bir çözüm arkadaşlar...
-
sağdan soldan bazı ilaçların yaradığını duyuyoruz fakaaaat,
döküleceği varsa mutlaka dökülüyor arkadaşlar......
fiziğin değişmez kuralı gibi bir geyik vardır bilirmisiniz? kelin ilacı olsa başına sürerdi diye...(lafım kimseye değil yanlış anlaşılmasın)
işyerinde bir ümit abim var.. gn.müdür şöförü...etilerde saç ektirmiş...bir kaç seans gitmiş...saçı eken doktorda kelmiş...ümit abinin ektirdikleride dökülmeye başladı...adam tarak vuramıyor...kimi 60-70 yaşına kadar gür saçlarla gelir...beyazlar ama dökülmez, kimide 20-25 yaşında seyrekleşir...metabolizmamıdır, ırsi midir, stresmidir bilmem...
döküleceği varsa kamyonla kullansan o bioxini yinede gider...
selametle...