dostum sen kendine göre haklı olabilirsin ama ben bu pc 500 ytl satarım için rahat olsun :)
Printable View
dostum sen kendine göre haklı olabilirsin ama ben bu pc 500 ytl satarım için rahat olsun :)
Insallah satarsin. Hatta bu fiyata satabilirsen, bizim bilgisayarlarimizi da o fiyatlara sat paranin % 20 sini sana verelim. Eger düsünürsen bu teklifi özelden irtibata gecebilirsin benimle.
inş.. dostum neden olmasın %40 alırım pc başına:)
yani alan da satanda memlun deyilgibi bir görünüm var ortada
satan memnunda nanazomi arkadaş biraz nazlı amaçı ne ise pahalı diyo başka bir şey demiyo ...alaçaksan alaçağım diyeçeksin .yok çok pahalı falan v.s..mal benim istediğim fiyatı çekerim işine gelirse......konu günçellllllllllllllllllllll.................
Kardesim ben sana sifir bilgisayarlarin fiyatlarindan bahsediyorum sen hala mal benim istedigim fiyata satarim diyorsun. Böyle ticaret nerede görülmüs. Senin bilgisayarinin üst modelleri suanda 500 civari birseyken sen tutmussun hem alt model bir bilgisayarin var hemde ikinci el bilgisayarin 550 lira fiyat bicmissin. Yani insanin gülesi geliyor ne bileyim :) Elbette bende dogal olarak sana bu bilgiyi sundum ki belki bilmiyorsundur da ögrenmis olursun fiyatlari ondan sonra bilgisayarini satman daha kolay olur diye. Aksi halde bu bilgisayari satman söz konusu olamaz. Ama sen yok ben satarim diyorsan ben sana teklifimi yaptim. Bizimde bilgisayarlarimizi o fiyatlara sat sana yemin ediyorum ki paranin % 20 sini sana verecegim. % 20 yi az görme. Senin hesabina göre oturdugun yerden baskasinin bilgisayarini satmakla En az 100 lira para kazanacaksin. Bu da az bir rakam degil bir bilgisayar basina. Eger benim müsterim var ve ben bilgisayari her kosulda satarim diyorsan bizde cok satilacak bilgisayar var yeter ki sen sat. Tekrar diyorum eger ki bu teklifimi ciddi anlamda düsünüyorsan benimle özelden irtibata gecebilirsin.
arkadaşlar aneyın tartışmasını yapıyorsunuz satan kişi fiyatını vermış isteyen alacak kişi pazarlığını yapar siz daha durmuşsunuz o fiyata satarsan gel benımkilerıde sat die birbirinizle tartışıyorsunuz. bu tıp polemıklere girmeyın son uyarı bu konuda.
Biz tartisma yapmiyoruz ki. Satabilirse bizimkileri de satsin neyse karsiligi bizde verelim diyoruz.
Alıntı:
kardeşim burası gel benımkınıde sat veya bunuda yap die bir bolum değil tartışmıyoruz diosun yazdığın mesajlara bak. böle bir isteğin varsa bunu özelden halledersın ama sen gelmışsın burda bunu yazıyorsun.
birdaha tekrar etme kımsenınde canı sıkılmasın.kendınıze gelın alımsatım bölumu burası komısyon yerı değil.
bu gibi mesajlara devam edenler forumdan uzaklaştırılacaktır.
Insanlari forumdan uzaklastirsan ne olur uzaklastirmasan ne olur? Ben burada gayet sakin bir üslupla konuyla ilgili fikirlerimi beyan ediyorum. Bir kere sen kendi üslubuna dikkat et cünkü senin üslubun yüzünden tartisma cikar eger cikacaksa da.
Tartismayin diyorsun ama kendin tartismaya acik sözler söylüyorsun bu da sanirim en büyük celiskilerden birisi. Neyse bu zihniyetteki bir yerde zaten bulunmamin pek bir anlami yok. Yine de umarim isteyen herkes istedigi fiyatlardan satis yapabilir.