Gm 11400 tps yazılımlar malesef cıkmadı.Ama digital + lar izleniyor.İşin garip tarafı son cıkan aciko 5225 sky yazılımında keylere girilmesine ragmen açmıyor Digital + izlemek isteyenler gm 11400 cım nisana geri dönsün
Printable View
Gm 11400 tps yazılımlar malesef cıkmadı.Ama digital + lar izleniyor.İşin garip tarafı son cıkan aciko 5225 sky yazılımında keylere girilmesine ragmen açmıyor Digital + izlemek isteyenler gm 11400 cım nisana geri dönsün
ellerine sağlık güzel bir çalışma
D+ ne anlama geliyor ayrıca GM11400 cim aciko 5225 menülü kendi menüsünemi dönmem gerekiyor ve ne gibi artıları olur yardımcı olursanız sevinirim
Serkan kardeş bende GM 11400 cimde denedim AC 5225 CW yazılımında açmadı. Kendi orijinal yazılımını yükledim. Bakacağım. Bilgi ve paylaşım için tüm SUPERSATFORUM çalışanlarını kutluyorum.
Saygılar.:45:
Teşekkurler arkadaşlar
Goldmaster 11400 cım 05.04.2006 tarihli yazılım ile Hispasat D+ kanallarını *** girerek izleyebilirsin.Açiko 5225 cım yazılımında D + kanalları açmıyor.Sadece CW kanalları var özellikle sirinüs uydusundaki 12111 yatay 27500 frekansındaki ***** kanalları açmaktadır.Sizde hangi uydular varsa ona göre yazılım yükleyiniz.
Selamlar. Güzel birçalışma için size teşekkür ederim.
GM 80800CI için bahsettiğiniz *** girme olayı varmı, varsa nasıl halledebilirim.Saygılar.
tesekkurler arkadasım llerıne saglık