Forumda arıyorum ama googledede aramak iyi oluyor bazen site karsıma cıkınca bak bizim sitede bu konu diye düşünebilirim demi
Printable View
Kardeşim, boşuna bankalara akıl parası vermeyin. Baktınız çok skıştınız. Yani hesap özetinin bir ayda yatıramayacak durumdasınız, o zaman en düşük faizle tüketici kredisi veren bankadan kredi çekip kredi kartı borcunuzu ödeyebilirseniz. Ben bir zamanlar bacanağı bu konuda yönlendirdim ama sözümü dinlemedi her ay asgari tutarı ödemek suretiyle nerdeyse 10 bin TL tutarında borç yapmış. 2-3 yıldan sonra aklıma geldi ama iş işten geçti. benim ona tavsiye ettiğimde borcu 3 bin TL idi. Ben bu kredi kartı ilk çıktığı zamanlar 1000 Tl ye 70 Tl ödeyince aklım başıma geldi. Hemen ertesi ay tüketici kredisi çekip borcumu ödedim. Siz, siz olun her ay muntazaman hesap özeti borcunuzu kapatın ve maksipuanları cebinize indirin. Biliyorsunuz cepten peşin alışverişe maksipuan vermiyorlar. Bir de şu tavsiyem olacak akaryakıt kullananlar için. Petrol ofisi bayiinden bir pozitif kart alın kredi kartınıza tanımlattırın. Oto expres yaptırıp hem puan kazanın hen zaman tasarrufu yapın. Hadi hayırlı Cumalar...
denize düşen yılana sarılır