benim bildiğim terim dilemez o özürü:)zaten dileyecek olsaydı o küfürleri etmezdi...ama şu da var ki bir insan başkasının anasına avradına küfür ediyorsa.. kendisine de edildiği zaman ses çıkaramaz çünkü aynı yaptığını ona yapıyorlar sadece
Printable View
benim bildiğim terim dilemez o özürü:)zaten dileyecek olsaydı o küfürleri etmezdi...ama şu da var ki bir insan başkasının anasına avradına küfür ediyorsa.. kendisine de edildiği zaman ses çıkaramaz çünkü aynı yaptığını ona yapıyorlar sadece
bu adamı ulusal takımda tutuyorlarya ulusal takımı batırıyor.en çirkef adam yarışmasında 1. gelir bu adam.bide takımda ondan yüz alan futbolcular yok mu.dağları ben yarattım edasında.üstelik bu adam 3.5 milyon dolar alıcak haram zıkkım olsun o para ben helel etmiyorum.inşallah biryerlerinden çıkar.
Adam mafyatik ilişkilerle Milli Takımın başına bir oturdu; pir oturdu. Allahınız severseniz birisi bu adamın bir tek başarısını söyleyebilir mi? Galatasaray'ın aldığı avrupa kupalarını demeyin bana. Çünkü o kupaları Terim değil, Hagi almıştır. Cümle alem Hagi'nin orkestra şefliğini görüp izliyordu. Terim de havadan başka birşey yok. Adam sırf hava. Büyük dağları babam, küçükleri ben yarattım edasında. Oyuncuların bireysel çabalarıyla çalıştırdığı takımlar bir yere geliyor. Yoksa Terim'le değil. 135 milyarı alacaksın, ondan sonrada vatan millet edebiyatı yapacaksın. Tabi yerseniz.
Tanburacı konusuna gelince; Tanburacı eğer bu adamı mahkemeye verip hesap sormazsa; işte Terimin küfürü o zaman geçerli akçe olur. Köpeksiz köyde, değneksiz dolaşma diye buna deniyor herhalde.
Saygılar.
spor basını birlikte olmadıkca bu adam istediğini söyler yalakaları çok..
Fatih Terim yerden göge kadar hakli helal olsun Terime düsüncelerimize benim gibi düsünenlere demek istedim helal olsun hemde sossuz kere sonsuz.
Cok da iyi yapti.Herbiri kanser mikrobu olan bu kendini hersey sanan spor medyasina bun bu küfürü her programda ediyorum o apacik söyöemis yakisir Fatih hocaya
Cok biliyorlarsa gitsinler kendileri teknik drektörlük yapip milli takim teknik drektörü olsunlar bakayim görelim onlari.Ama pacalari yemez.Gazeteciymis pabucumun gazetecileri helal olsun hocaya kimsenin gösteremiyecegi cesareti gösterdi kasir ona
Bu arada ben fenerliyim fatih hocayida pek sevmem.Ama sezarin hakkini sezara vermelio.
Bir seyleri 6 okkaymis hekak olsun .
Basın bence kuyruğuna basıldığı için abartıyor.
Fatih Terim'in standart davranış şekli..anormal bi durum yok aslında...yıllardır aynı..eskiden kimse sesini çıkarmıyordu da şimdi niye battı?? bu sözümü Fatih Terim'in yaptıklarını tasvip ediyorum gibi algılamanızı istemem ama ettiği küfürler duyulmasın diye onun kulübesine mikrofon koymayıp onun küfretmesine çanak tutanlardan başlayın herkes bugünkü olayın sorumlusudur...çünkü Fatih Terim aynı Fatih Terim..şimdi mi battı onun küfretmesi??....selametle
küpünü doldurmuş derhal kovmak lazım şımarık fatih terim
valla herhalde kendini italyada yaşayan o pislik mafyalarla karıştırıyor gerçi bizim ülkemiz de böyle adamlar omuzlara alınıyor zaten yaptığı yanına hep kar kalan paçacı terim inşallah bir gün t..ş..lı birine denk gelirde o zaman ben onu görürüm
Arkadaşım şimdi bunun neresi kuyruk? Adam telde küfür ediyor ana-avrat. Sen buna kuyruk diyorsan, aynı küfürler sana edilse kuyruğuna mı basılmış olacak. Bana sövdü dediğinde? Ne yazdığınıza biraz dikkat edin be kardeşim.:49:Alıntı:
Saygılar.