Bu Konuyu Gündeme Getiren Arkadaşımıza Tşk Ederim Ciddi Bir Konu...
Printable View
Bu Konuyu Gündeme Getiren Arkadaşımıza Tşk Ederim Ciddi Bir Konu...
artık devlet anlayışının olmadığı yerde leş kargaları boy gösterir.ülkenin başı ,kendi elleriyle semirttikleri aydın efendi denen adamla bir komedi dükkanı açmışlar gündemi sapıttırmakla meşguller.tavşana kaç tazıya tut misali.başka konuları,şehitleri,mafyaları vs örtbas ediyorlar.haberi duyunca tüylerim ürperdi.ALLAH yardımcımız olsun.başın olmadığı yerde başıbozukluk olur.eg zaten istilaya uğramış,ormanlar yanıyor tarih yağmalanıyor,organlar gencecik fidanlardan alınıyor vsvsvs.ayrıca bunu konunun uzmanı doktorlar yapabilir,devlet bu kadarmı aciz
arkadaş güzel bi konu açmış ama herkesde içinden geleni yazarsa içinden çıkılmaz bi hal alır yorumlarımızı biraz daha olumlu yönde yazarsak herkes yorum yazıp paylaşa bilir
sayın yargıç bu sözden kastınız benmiyim .değilsem sözüm yok.ama ben isem insan içinden geleni yazar,başka ne yazacak pembe gözlük takıp aaaa her yer pembeymişmi diyelim bu benim bakış açım.ne diyeyim allah kahretsin bunlar insan değilmi diyeyim zaten değiller yaptıkları ortada tüylerim diken diken oldu.ama baş olsa ciddi devlet anlayışı olsa o körpelerin organı alınırken başın burnunum aynı anda sızlaması lazım.bu nu yapanlar zaten vardı icat olmadı.neden dahada azarak devam ediyorlar.ben bu açıdan bakıyorum.içimden gelenide bu şekilde ifade ettim.nazikane bir şekilde ama söz benlik değilse sözüm yok.saygılar
arkadaşım burda size direk olarak yazılan bişi yok. sadece arkadaşımız yazılan mesajlarda uygunsuz kelimeler ve devlete karşı söylenen kelimelerın fazla ileri gidilmemesi gerketiğini belirtiyor. sizlerın burda yazacağı herhangi bir kelime yuzunden bu forumun turlu şekilde yaptırımlara maruz kalması olabilir. herşeyi düşünüp taşınıp hareket edelim. sonuç olarak devletın ne anlama geldığını biliyoruz ve burda yazılanların her zaman izledndiğininde farkında olun. bu forumu seviyorsunuzki burdasınız sevdiğiniz bir yere zarar gelmesını istemiyorsanız dikkat etmenız gereken bazı şeyler olacak. kimse istemez bu tur olayların olmasını devletın bu konlara bu şekilde bakmasını çunku bugun başkasının çocuğu yarın bizim çocuklarımız.Alıntı:
neyse arkadaşım demek istediğimi anlmaışsındır sanırım, arkadaşlarımızdan ricamız yazdıları mesajlara dikkat etsınler.
teşekkürler arkadaşım.tek girdiğim forum budur ve seviyorum herkes gibi.ayrıca devlete hiç kimsenin tavrı olamaz çünkü devlet başımızın tacıdır,varlığımızdır,herşeyimizdir,ben sadece ilgili kurumların yaklaşımına muzdaribim.bu konuyu açan arkadaşa da çok teşekkürler çünkü çok ciddi bir mesele.herkese iyi geceler hayırlı sahurlar
Alıntı:
size özel bi kastımız yok ESES-58 hepimiz içimizden geçenleri yazmak isteriz tabiki ama bazı şeylerin devam ede bilmesi için kurallar var o kurallar uygulanmazsa devamlılıkta olmaz o yüzden mesajları yazarken birazda devamlılığı düşünürsek hepimiz burdan yararlana bilriz.
Volkan arkadaşımızda anlatmış zaten
yahu devlete kimse çamur atmıyor arkadaşlar...devletin içinde ki çürük elmalardan bahsediliyor...çürük elma.. kurtlanmış...vıcık vıcık olmuş...eğer o elmalar sepetten çıkarılmazsa diğer elmalarıda kurtlayacak...
pkk, milletin çürük elması...bu terör örgütününde bitmesini istemeyen devlet görevlileri brokrat asker vs. devletin çürük elması...
yoksa devlet te bizim millette...yıkılırsa, biz yıkılırız...(allah muhafaza)
selametle...
bilgilen dir diğiniz için teşekkürler bu konuya azami dikkat etmeliyiz hepimiz duyarlı omalıyız etrafımız dakileri de bu konu da eğitip uyarmalıyız.hepimize kolay gelsin