halkımızı soyanları allaha havale ediyorum.
Printable View
halkımızı soyanları allaha havale ediyorum.
ülkemizde problem malasef fiaytların yüksek oluşu
ürdünlü amcalar boşuna gelmedi. bunlara bizi düşürünler utansın. bilinçsiz bir toplum olduğumuz ve sürekli uyutulduğumuz için benimde dahil bilmediğim rakamlarla bizi soyanlarıve onlara peşkeş çekenleri allaha havale ediyorum.
en pahalı internet türkiyede bunu bilmeyen yokki tür telekomun tekeli
O zaman herkes tapkisini koymalı, ama bakıyoruz hergün yeni aboneler katılıyor.Böyle oldukça fiyatlarda hiçbir şey değişmez aksine artar.
Arz talep meselesi..
dişarıdan rekabet etirirmi telekom tek elçilikvarken 2 aykampan ya yapıyor lar insanlar o kampanya 2 ay ucuz diye alıyor 2 yılda tam fiyat ödüyoruz tamfiyat yapacak bir şey yoki tek el
telekom tekel degil ki :D Altarnatiflerinin telekomdan farkı var mı?Alıntı:
Ayrıca şuan 3 büyük ilde vdsl 2 için alt yapı hazırlanıyor.(yaygınlık bakımından)
kısaca saha dolaplarına (bazı yerlere) kadar F/O çekilmeye başladı , sisteme baglanmaya başladı ve böylelikle 32mbit erişime olanak saglıcak ve fiyatıda :D diger ülkelere göre tuzlu olucak
Danışıklı Düvüş Bunlar
arkadaşlar ben bundan iki ay ewel sınırlı intrnet kullanıyordum önceleri her ay kotayı aştı gözüküyordum (FATURADA) ve sınırsız yapmaya kara verdim.Sınırsız yaptıktan sonra ilk fatura 60 küsür ytl geldi???gidip sorduğumda önceki aydan kalan fark dediler.???ok. tamm dedim..??sonraki ay 85 ytl geldi tekrar gidip sordum kardeşim ben iki ay ewel sınırsız yaptırdım intrnetmi dedim...CEWAP ÖNCEKİ ÖNCEKİyani nası anlıyorsan kotayı aşma bedeliniz eklenmiştir dedi...hadi bakalım siz olsaydınız ne derdiniz... ????????