helal olsun
Printable View
helal olsun
Önçelikle arkadaşlar ben bu siistemi bir sene civarı falan oldu kuralı.fakat işten güçten formlara paylaşamadım.Uydu işi benim hobi mesleğim.normalde özel sektörde çalışıyorum.Uydu işini bulunduğum yörede ek iş olarak edindim...şimdi sisteme gelirsek bazı arkadaşlar astra 19.2 full alamassın demiş..kimseye yalanımız yok full dediysek full dur arkadaşlar.diğer uydularda gayet iyi arkadaşlar.Astra 28E uydusu ise uzun zaman önçe test ettiğim için lnb takıp denemiştim 250 civarı kanal bulmuştu cihaz.popüler uydu olmadığından iptal ettim.aparat sistemi ise iki tane 1 metre uzunluğunda Gijon dediğimiz dişli demir ( metrik 8 ) -- daha aşağısı inçe olduğundan esner ) .uzun gijon 80 cm uzunluğunda ve ana demir.diğer gijonlar ise 25 cm uzunluğunda.civatalar ise bir biri ile kaynaklı ( civatalar mutlaka paslanmaz olaçak ve tık tık kaynağı olaçak yoksa normal kaynak kısa süre sonra kopar ) lnb leri tutturmak içinde plastik lnb aparatı kullandım...sistem bundan ibaret merak eden arkadaşlar için.Sizlere yardımçı olduysam ne mutlu bana.....
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
120 lik next ofset çanak lnb ( 2 adet Linx / 2 adet Sharp / 1 adet Golmaster RM8 diseg )
Satfinder 2 - Uydu Bulucu
Dreambox DM 500-S TDW image kart paylaşım
Skystar-2 2.6D tv kartı
odak uydu konusunda arkadaşlar 26 arabsat ve 28 astra denemiştim ama bu şekilde pek randumanlı olmuyo..bu kısımda çok ince bir ayrıntı var.. deneyimlerime göre esasında merkez uydu 42 E türksat uydusu. neden derseniz bu sistemde 42 den sinyal almak çok zor diğerlerine göre çok uzak kalıyo.( türsat ta yaban tv tp alaçaksınız en düşük sinyali gelen kanal olduğundan ).onun için türsat lnb sini olabildiği kadar sağdan sola yakın tutaçağız..bu iş biraz işi bilene kalıyo çok uğraştırıyo esasında bütün işi burda bitiyo..diğerleri ise çok rahat alınıyo..ayrıça türsat için bilhassa ve diğerleri için kesinlikle Linx lnb tavsiyemdir.. diğer lnb lere göre %10-20 sinyal artışı sağlıyo..kesinlikle tavsiyemdir.......
Tebrikler arkadaşım.
Saygılar.
yalanın kralı 42 nasıl aldın?????
valla helal olsun super bir calısma doğrusuu. peki merak ediyorum acaba şifreli kanalları izleyebiliyormusun yoksa sadece te canakta bu kadar uydu bulmak içinmi yaptın bunu
güzel paylaşım herkese teşekkürler tabi güzel paylaşımlar oldukca