4. ve 5. yazilarindakini yaptim fakat birsey olmadi.Emu'ye girince yazi cikmiyor.isadece ir2 yaziyor.FIlmnet2 cozulmuyor.xshare prg.nda select cfg ve send *** tuslari neise yariyor?Dha detayli anlatabilirmisin?Esas istedigim art-sports kanallari..
Printable View
4. ve 5. yazilarindakini yaptim fakat birsey olmadi.Emu'ye girince yazi cikmiyor.isadece ir2 yaziyor.FIlmnet2 cozulmuyor.xshare prg.nda select cfg ve send *** tuslari neise yariyor?Dha detayli anlatabilirmisin?Esas istedigim art-sports kanallari..
Eksik yazmisim.Nova'daki spor kanallari esas ilgilendigim..
7.71S2 yazılımıyla Hotbirde XShare ile açılan Kanallar
10723H 29900 Al Jazeera sp+1 ve +2
10931H 27500 Filmnet2-MGM-MTV-Animal planet-Super sport3
11823H 27500 Star-Ant1-Mega-Super sport1-Filmnet1
11938H 27500 Motors tv-Filmnet3-SUper sport4-5-6
XcrNetwork programinda; Connected STB,Recieved ID,CH not Found ifadeleri var.XShare prg.nda Select CFG ve Checking tuslari neise yariyor?Yazdigin hicbir kanali cozemedim.Galiba biryerlerden cfg dosyasi almaliyim.Cozum nasil olacak?Thx.
ps:emude SHARE MODE ACTIVATED yazisi var.
programı kur rs232 kablo cihaza bağlı internet bağlantısı açık olacakAlıntı:
James Nickli Üyeden Alıntı
10931H 27500 Filmnet2 kanalı üzerine gel cihaz bağlantı kuracaktır olmazsa cihazı anahtardan kapat aç kanalı çözecektir
Yazdiklarini aynen yaptim.20dk kadar internette kaldim.Hicbir sey cozulmedi.Checking tusuna basmali miyim?Paketteki Diger kanallara da gectim,sonuc ayni.Tahmini nekadar internette kalmam gerekiyor?16e-W2 digiALB'i de denedim.Negatif!
Son olarak gecen yazdigim konuda asagidaki sorum;
"XShare prg.nda Select CFG ve Checking tuslari neise yariyor?Yazdigin hicbir kanali cozemedim.Galiba biryerlerden cfg dosyasi almali miyim?"
Sonunda hallettim.Kaldirip tekrar kurunca sorunu giderdim.Ancak interneti kapatinca ve kanali degistirip tekrar donunce cozmedi.Buda cozmek istersek "HEP INTERNET ACIK MI OLACAK"demek oluyor.Ozaman cok masrafli olur.Devamli internet baglantisi olmadan seyretmenin biryolu varmidir?
Birde ayni paket ve freq.da olan kanallarin bazilari cozulmuyor.Bunun sebebi nedir?
ps:Cvpsiz kalan diger sorulara da bakarsan..
internet açık kalacak çünkü internet bağlantısıyla çözüyor sistem şuanda deneniyor zaman zaman sorunlar çıkıyor bazı kanalları çözmüyorAlıntı:
James Nickli Üyeden Alıntı