tüm şehitlerimize cenab-ı ALLAH'tan rahmet AİLE'lerine sabır ve başsağlığı diliyorum.....
Printable View
tüm şehitlerimize cenab-ı ALLAH'tan rahmet AİLE'lerine sabır ve başsağlığı diliyorum.....
şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
basri seni bu sözlerinden ötürü tebrik ediyorum gerçekler yıllarca insanlarımıza söylenmediği gibi halende söylenmemekte sana sonuna kadar katılıyorum şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabırlar dilerken bunları yapan şerefsizlerin tez zamanda allah cezasını versin diyorum basri aslında diğer arkadaşlarımında söylediği gibi konuşulacak o kadar çok şey varki ama her zamanki gibi yine susuyorum inşallah bizimde konuşacağımız günler bir gün gelecek bende merak ediyorum ve sesleniyorum oy toplamak için birbirlerini karalayan vatandaşa şirin görünmek için atıp tutanlara anaların çocukların eşlerin yüreğimizin kanlı yaşları acaba ne zaman dinecek diye herkese saygılar!:mad2: :mad2: :mad2: :( :( :( :( :( :(
..............
çok büyük önlemler almak gerekiyor yoksa pkkdurmayacak caydırıcı önlemler getirmek lazım
Tüm Türkiyenin başı sağolsun. Tüm Şehitlerimize Allah(c.c) rahmet eylesin. Mekanları cennet makamları yüksek olsun.
bir ölürüz bin doğarız vatan sağolsun rabbim terörün belasını versin abd uşaklığı yapan hükümet bakalım bu şehitlerin hesabını nasıl verecek bu olayda saldırıda en büyük suc ülkemizi abdyeve diğer ülkelere utanmadan peşkeş ceken siyasettir yazıklar olsun 15 fidanımız daha gitti giden geri gelmez şehitlerimizin kabirleri nur mekanları cennet olsun vatan sağolsun ne mutlu türkim diyene
doktor dedi üzülmemen gerekiyor strese girmemen gerekiyor ama şu yazıyı okudum yine gözlerim doldu...
ALLAH HEPİSİNİN MEKANINI CENNET EYLESİN
Şehit kardeşlerimize allahtan rahmet anne baba ve yakınlarına sabırlar diliyorum.Bu keferelerden 28 kişi vurulduğu idda ediliyor onlarda tv lerde gösterilsin .
Alemci tamam kinin ve sinirin olabilir ama bunu burada bu forumda yansıtamazsın!!!
bir daha uyaramam banlarım
selametle