sağolasın arkadaşım.Bakınız sorumda haklıyım değil mi? Bu yüklemeyi nete vermeden haber verilseydi bu ana kadar seyredilmiş olurdu.Zaten TPS ler 2-3 günlük oluyor. onu da kaçırmamış oluruz.:present:
Printable View
sağolasın arkadaşım.Bakınız sorumda haklıyım değil mi? Bu yüklemeyi nete vermeden haber verilseydi bu ana kadar seyredilmiş olurdu.Zaten TPS ler 2-3 günlük oluyor. onu da kaçırmamış oluruz.:present:
yav böyle birşey yok ne alaka herseferinde kanallar silinmiyor arkadaşlarAlıntı:
yaklaşık 30 tane yazılım güncelledim hiç birinde kendi hazırladığım kanal
listem silinmedi silinmiyorda zaten.ayrıca kanal taşıması next 2000 den bile rahat
özellikle belirtiyorum tek seferde istediğin kadar kanalı işaretleyip taşıyabiliyorsun vede aynı şekilde siledebiliyorsun.
gördüğünüz rüyadan ibaret sanırım...
:8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:Alıntı:
sana da söyledigim gibi sistemi algoritması bilinmeyen bilinse dahi şukadar zamanda bunun halledilmesini ben öngörmem :D zaten ustanın da dedi gibi rüyadan ibaret (anladın sen onu fenerli usta)
Alıntı:
arkadaşım bu işi öğrenmek için biraz araştırmacı olursan her mesaja bakmazsın aşağıdaki linkte konu işlenıyor. arkadaşa gelince denemen bu şekilde yazan çok yada belki seyrettığı zaman tps paketı eski sistemde denemde yapıo olabilir kimsenın gunahını alamak gerekmez.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.