:rtfm:KADIKÖY.Kalesinin 5.le düştüğü...tarih 21.ekim.2008...yılın özeti bu
Printable View
:rtfm:KADIKÖY.Kalesinin 5.le düştüğü...tarih 21.ekim.2008...yılın özeti bu
fazla yoruma gerek yok. arsenal:5 FB:2. yazık yazık . dedeyle bu kadar olur.
Yakıştımı şimdi bu Fenerbaçeye..
kullandığınız kelimeleri iyi seçin forum içerisinde....
edit.. Basri Mutaf
adama yakıştırırlar s.basri futbol isimle değil sahada koyacağın emekleAlıntı:
teknikle takdikle presle oynanıyor isim ha fener olmuş ha brezilya olmuş
fark etmiyor bunları yapmadınmı adamı 5.lik yapıveriyorlar..
diyecek bişe y yok..defansı bozuk iki takımdan forveti sağlam olan galip geldi..bana göre bu akşamki arsenal yenilmiyeck bir takım değildi.yenebilirdik ama orta saha ve dafans zaafımız buna izin vermedi..yendiğimizde nasıl seviniyorsak bunda üzülmekten başka yapabileceğimiz bişey yok(en azından bizim) gerisi yönetime düşüyor.Bu takıma bazı kan değişiklikleri gerekli hatta zorunlu..
Arkadaşlar bide bu edu ne kadar sakat oynuyor öyle.2.ci golü vede 4.cü golü onun yüzünden yedik.2.ci golde gitti adamın önünde yere düştü.4.cü goldede Serbest vuruş kullanıldı ve bizim oyunculardan birisi kafayı vurdu fakat top genede arkaya geçti.Daha sonra bu edu denen adam bıraksa çıkacak gidecek.Ama o gitti vurdu kafayı bide yere düştü topa kafa atınca sonrada al sana gol... :S
Fenerbahcenin yenileceği tahminimce belliydi..
Şahsen FB galibiyeti bence süpriz olurdu..
Ama FBnin saraçoğlu arenada en fazla 0-1 / 0-2 veya 1-2 gibi skorlarla yenileceğini düşünüyordum. Maçı izledim.Arsenalde ve FBde defans olarak hiç birşey yoktu. Arsenal burada güzel oynadı ama aman aman çokta mükemmel bir futbol oynamadı. sadece golü atmayı bildi. Sanırım FB taktik kurbanı oldu.. Arsenal klasik ingiliz futbolu oynadı. fenerbahcede son zamanlardaki istikrarsız futbolunu oynamaya devam etti..
Ligimizde tamam kötü bir gidişat var. ama bari Devler Liginde birşeyler yapsaydı bu takım... Yazık oldu onca harcanan paralara ve transferlere... sorun sadece aragoneste değil futbolculardada değil. Genel bir prblem var... ve çok zor çözülecek..
sorun çok basit.
sen bir çocuğa bir şeyi yaptırmak için şeker gibi birşeyi gösterırısın çocuk dediğini yapar ve sonra şekerı verırsın. ama çocuğa şekerı verıp bunu yap dersen havanı alırsın.
yönetımde aragones ve futbolculara alacaklarını verdı ve yıllardır fenerde olup itekaka oynattırılan alex selcuk vesayre oyuncularıda halen bu takımda tutup aheste aheste gezmelerını sağlarsan olacağı budur.
senın ne işin olur arogonesle adamın kendine dermanı yok artık. geçen haftakı 3-2 lik skorda yılmaz vural yerlere yattı he bu adam hep böle ama allah aşkına bu arogoneste bir tepki versın elini çenesının altına koyupta duşunmek bir işe yaramıo o oyuncuları motıve etmıo. bana kalırsa o oyuncular onu saha kenasında bakırköy devlet hastanesının bahçesınde duran heykellere benzetıolardır şahsen ben benzetıyorum.
bu takımdan aragones başta olmak uzere alex carlos lugano selçuk artıs volakanın derhal gitmesı lazım.
aragones bu takimin hacasi degil takim ayni takim ama gecen seneki oyundan eser yok orta saha sanki antrenman alani