Kurtlar Vadisi yeni sezona müthiş bir başlangıç yapacak. Polat Alemdar, avcı iken av konumuna düşecek... İşte fragman;
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin fragmanı Show TV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Perşembe akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek olan dizinin yeni sezondaki ilk bölümü nefesleri kesecek.
Geçen sezon Polat Alemdar’ın ailesi ile yemek yediği sırada İskender Büyük, evi basmış ve kapıda duran Güllü, Nevzat ile Pürmüz kurşunlara hedef olmuştu. İskender’in adamları ise eve benzin dökerek ateşe vermişti.
Fragmandaki görüntülere göre Polat Alemdar bir yolunu bulup ateş topuna dönen evden çıkacak. Deli Hikmet ile eşinin durumu ise belirsiz. Kapı önünde vurulanlardan Güllü, Nevzat ile Pürmüz’ün akıbetleri de belli değil. Memati hastanede 3 ceseti teşhis ediyor, ancak kim oldukları Perşembe akşamı öğrenilebilecek.
Memati ile Muro polisin kıskacında... Muro, saklandığı evde polis tarafından abluka altına alınacak, acaba kaçmanın bir yolunu bulacak mı?
Polat Alemdar ise zorda... Bir önceki sezonda avcı olup İskender Büyük’ü operasyonla alan Polat Alemdar, bu sefer İskender’in adamlarınca yakalanacak.
Final sahnesi ise oldukça çarpıcı... Polat Alemdar’ın yüzünü hafifçe tokatlayan İskender Büyük, yediği kafayla yere yığılacak...
Kurtlar Vadisi Pusu fanatiklerini Perşembe akşamı saat 20.00’de müthiş bir başlangıç bekliyor.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
(Televizyongazetesi)
06-10-2008, 22:40
ümitk
bekliyoruz heyecanla..
06-10-2008, 22:58
Volkan
ilgi çekicibir fragman ama kurtlar vadisinde hatırlarsanız bazen sanal sahneler olabiliyor bakalım bekliyecez görecez.
06-10-2008, 23:42
babo
merakla bekliyoruz.gün ısıgına cıkmamıs konulara cesurca yer veriyolar.ilgi cekici
21-10-2008, 12:26
kanaryam1950
Kurtlar Vadisi'nin büyük falsosu!
:49:
Derin devlet, Polat'ı çözmek için İsrail'den uzman getiriyor da, hücresine bir güvenlik kamerası yerleştirmeyi akıl edemiyor mu?
Yüksel Aytuğ'un köşe yazısının ilgili bölümü:
Kurtlar nasıl "gaza" geldi?
Pek çok televizyon izleyicisi için reklam kuşağı ya "ihtiyaç molası" ya da "diğer programa göz atma fırsatı" olarak değerlendiriliyor. Durum böyle olunca da diziler, reklamları "çaktırmadan" kendi içlerine alma yöntemine başvuruyorlar. Hatta senaryolar neredeyse "reklam metni gibi" yazılıyor.
Bu konudaki son örneğe Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rastladım. Polat'ın ilaçlarını veren hastabakıcı ortada hiç bir neden yokken, otomobiline nasıl tüp taktırdığını anlatmaya başladı: "Arabama tüp taktırdım. 80 yakıyordu, şimdi 40'a düştü. Artık hafta sonları Beykoz mu dersin, Şile mi dersin, Fethi Paşa Korusu mu dersin, alıyorum çocukları gezdiriyorum..." Ben "Eniştem beni niye öptü?" diye düşünürken, reklam arasında uyandım.
Zira dizinin ana sponsoru bir "sıralı otogaz sistemleri" üreticisiydi!.. Gecenin vecizesi ise yine derin devletin taşeronu İskender Büyük'ten geldi: "Bu ülkede kahraman olmak için ya cephede mağrur olacaksın ya da cezaevinde mağdur olacaksın!..
" Bu arada derin devlet, Polat'ı çözmek için ta İsrail'den uzman getiriyor da, hücresine bir güvenlik kamerası yerleştirmeyi akıl edemiyor. Ben buna olsa olsa "sığ devlet" derim!.. Perşembe gecesi Kurtlar Vadisi biter bitmez Siyaset Meydanı, Objektif ve 32. Gün'e göz attım. Dinlediklerimin yanında, Kurtlar Vadisi'nde konu edilenler ilkokullardaki okuma bayramı piyesi gibi kaldı!..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
21-10-2008, 14:07
CABBARİ
bükemediğin bileği bükeceksin!!
bak bakalım sagına soluna buna benzer bu kalite başka bir dizi varmı??
güldürme beni yüksel aytug...
21-10-2008, 14:51
yargıç_1
o benimde dikkatimi çekti sonra polatın ışık sönüp sonra loj ışık yandıktan sonra hareket ettiğini farkettim orda bi numara var
21-10-2008, 15:25
ultimatefear
Abi geçin ya bu Yüksel Aytuğ'u o adam ne ne izlediğini ne de ne yazdığını biliyor,NTVsporun Nihat Kahveci'li reklamına da bi şeyler yazmıştı abi baktım da reklamı izlemeden uydurmasyon yazmış herif hep ya.Bide gazeteciyim diye geçiniyor bunun gibiler.
21-10-2008, 16:31
agabey71
polat gizli kamerayı farkedemeyecek kadar akılsız ya
bomboş hücrenin neresine kamera yerleştirecekler.
bence arkadaş vadi düşmanı diziden anlamıyor.
21-10-2008, 16:58
deeztok
bildiğim dizi kendisini izlettiriyor olması.bide lost dizisine bakıyorum.dizilerin ilk başta iyi başlayıp bir süre sonra kısır döngüye dönüşüp aynı daire içinde dönüp durması çok sıkıcı.bu dizilerde hiç olmazsa çemberin dışına çıkılıyor.güzel olan tarafı bu....