teşekürler
Printable View
teşekürler
saolasın usta
Değerli REDLINE kullanıcıları
Yeni uydudan güncelleme frekansımız olan 12121 - H(Yatay) - 7200 Güncelleme Frekansımızın Güncelleme menüsüne sabitlendiği yeni Yazılımları Uydudan indirebilirsiniz
MODELLER ve YAZILIM VERSİYONLARI
RL-10CSX = V2.46
RL-100CSX ve RL-200 PLUS = V3.14
CS-100X ve CS-104X = V2.21
CSX-1000PVR = V2.92
alıntıdır....
Değerli REDLINE KullanıcılarıAlıntı:
27 Ekimdeki değişiklikten sonra Avrupadan REDLINE'ın yeni güncelleme frekansının sinyalini ve bazı TV kanallarının sinyalini alamayanlar için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ey.com internet sitesinde bir açıklama yapılmıştır bu açıklamayı aşağıda aynen sunuyorum.
TÜRKSAT 3A daki HORİZONTAL yayınları almakta AVRUPA’ dan almakta zorluk çeken izleyicilerimizin dikkatine.
AVRUPA yayınları ilk baştan beri VERTIKAL POL de ayarlı olduğunda LNB ler gelişi güzel ayar yapılmıştır. Olması gereken yerlerde olmadıklarından sorun yaşanmaktadır. Özellikle Horizontal Avrupa yayınların( NTV Avrupa ,HABERTÜRK,KANAL 1, KANAL A, STV Paket,Bursa Olay,Buket TV,TürkÇ,ShowTürk ve Türksat BATI paketler) alınmasında güçlük çekilmektedir. Kanallara yoğun telefon gelmektedir. Küçük bir ayarla sorun çözülebilir Şöyleki ;
ANTENE ÖNDEN bakıldığında genelde YANLIŞ şekilde LNB nin ÜST KISMI genelde Saat 12 YÖNÜNDE durmaktadır.
AVRUPANIN değişik ülkelerine göre genelde SAAT 1 nin olmaktadır.
YUKARIDA isimleri yazılı kanalların birinde sinyal kalitesi artana kadar SAAT 1 civarında LNB yi küçük hareketlerle hareket ettirmelidir.
KALİTE EN YÜKSEK değere geldiğinde işlem tamamdır. Arama yaparak tüm kanallara ulaşabilirsiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
alıntıdır...(@Greensat'a teşekkürler)
Arkadas anlatim icin tesekkürler fakat anlamadiniz beni herhalde yanlis anlasilmasin bu yayinlari bakiyorum redlinenin yeni güncellenme frekansi olan 12121 H 7200 olan frekansi olmuyor avrupa kapsaminda sinyal yok yani biz burlarda güncellemeden mahrum kalacagiz bu gidisle sorunu gidermezlerse ciyaz hic bir ise yaramaz normal bir ciyazdan farki olmaz bu sorunu gidermeleri lazim yoksa ciyaz satimlarindan zarar ederler gurbetdeki yasayan vatandaslarimiz aliyor genelde böyle ciyazlari Türkiyede yasayan vatandaslarimizda aliyor tabii yari satislarini buda böyle olursa üretici sirket zarar eder buda isine gelmez sorunu halletmeleri lazim iyi günler
Yeni güncelleme frekansı için teşekkürler.Daha önce maçlarını izleyebildiğimiz ntvspora bir çözüm bekliyoruz.Star tv için de avrupa maçları konusunda umutlanmak istiyoruz. Ans tv ye mahkum olmamız bir ayıp bence.
hersey için cok saol dostum
Horizontal Avrupa yayınların( NTV Avrupa ,HABERTÜRK,KANAL 1, KANAL A, STV Paket,BursaOlay,Buket TV,TürkÇ,ShowTürk ve Türksat BATI paketler) alınmasında güçlük çekilmektedir. bu kanallarin hepsinin gørüntüsünün güzel olmasina ragmen sinyal gücü bir tane kanal 45 veøbürleri 75ve yukarisi olmasina ragmen 12121 H otamatik bu metreden hic sinyal gelmemektedir bu durumdan kurtulmak icin redline üreticisinden ve ilgililerin yardimlarini beklemektedir tüm redline kullanicilari ilgilenen olursa seviniriz saygilar
teşekkürler