oncelerı kesık kesıktı sonra bırden gıttı adons ayarlarındamı bırsey var acaba orayı bıraz karıstırdımda ondanmı o ayarlar nasıl olacak
Printable View
oncelerı kesık kesıktı sonra bırden gıttı adons ayarlarındamı bırsey var acaba orayı bıraz karıstırdımda ondanmı o ayarlar nasıl olacak
büyük ihtimal yeni frekansları girmemişsinizdir.türksatı yeniden taratın.
hocam yenı frekansları gırdım 12731 3333 once buldu ama star sohw fox atv yoktu bende yenıden tarattırdım busefer 50 kanal buluyor baskada bulmuyor uydu yapılandırmada sorun var sanırım benım asıl sorunum şifrelı kanalları bıle ızlıyemıyorum bu ayarlar karıstı sanırım onları nasıl ayarlayacagım
öncelikle yeni frekansları yeniden kontrol et. şifreli kanal içinse yukrıda verdiğim hacksatı yükle
konu kapanmıştır başlığa dikkat forum kurallarını okuyunuz.
:clap2:: :clap2:: sabahtan berı ınternetı gezıyorum adam gıbı yardımcı olan bırı bulamadım yokmu 500s hahhında yardım edecek
drembox 500s turksat ayarlarken adons ayarlar dahıl kaybettım sıfrelı sıfresız hıc bırını ızlıyemıyorum yardım lutfen
arkadaşım cihazı resetledıysen cihazına ccam dosylarını provıderlerı hacksatı ındırmen lazım. eğer ınternet yoksa hazır backupler yukleme lazım. paylaşım alıyorsn ccam dosyanında duzenlenmesi gerekmektedır.
serkan arkadaşımız dogru söylüyor cihazı aldığınız yere tekrar götürüp güncellemeniz gerekiyor, drembox narin bir cihazdır fazla kurcalamaya gelmezAlıntı:
bilmediğiniz ayarlarla oynamamanız gerekirdi formumuzda drembox hakkında yeterli bilgi mevcuttur lütfen okuyunuz ve dm500s in yedegini bilgisayarınıza almayı öğreniniz.