selam. benim Sunny AT 9085 DCI Uydu Alıcım var. bunda otomatik arama yaptığımda şifreli kanllları yanı lig tv felan bulmuyor. şimdi trt lerde şifreli görünüyor dolayısıyla onuda bulmuyor. bu sorunu nasıl çözebilirim..
selam. benim Sunny AT 9085 DCI Uydu Alıcım var. bunda otomatik arama yaptığımda şifreli kanllları yanı lig tv felan bulmuyor. şimdi trt lerde şifreli görünüyor dolayısıyla onuda bulmuyor. bu sorunu nasıl çözebilirim..
fta hepsi farketmiyor. bulamıyor yine...
ustalardan acil yardım cihazımı kaondan sunny e dönüştürdüm sorunum 9030 cı ya dönüştürdüğümde yanlış olarak fta yaptım şu anda cı olan cihaz fta oldu cıya nasıl çevirebilirim saygılarımla.
fta nın yazılımını alıyor cı almıyor 2005 tarihli yazılım bulamadım fta dan cıya dönüyormuş 2005 yzılımını veya 9030 cının orjinal emusuz yazılımı daha garantili olur verirseniz memnun olurum saygılarımla
cıhazım son bır haftadır kanallarda donma oluyordu ayrıca kendı kendıne kapanıyor tekrar acılıyordu sımdı tamamen gıtı fıse takıp cıkarıyorum hıc acılmıyor napmagerekır hıcbırsey allayamıyorum cıhaz acılmıyor ön paneldekı ıssıklar dahı gelmıyor yardımcı olursanısz sevınırım tekrar vesyon falanmı atmam lazım hv sınıde hatırlamıyorum :49:
9030 cı ön panelinde açılır gibi yapıyor off yazıyor ne yapabilirim tşk