Adam hayrına açmıyor kanallarıAlıntı:
Eutelsat W3a 7eAlıntı:
Ama birşeye dikkat yukardaki resimde herkese açık yada sadece digitürk üyelerine açık gibi bir ifade yok
Printable View
Adam hayrına açmıyor kanallarıAlıntı:
Eutelsat W3a 7eAlıntı:
Ama birşeye dikkat yukardaki resimde herkese açık yada sadece digitürk üyelerine açık gibi bir ifade yok
eevet haklısınızAlıntı:
ben o detayı gözden kaçırmışım
ama şöyle diyor bayramda tüm kanllar hediye
yeni üye olanlarada ilkay tüm kanllar hediye
eger sadece dıgıturk üyelerine ise boşa sevinmiş oluruz
ama benim yazdıgım yazıdaki manıkla hareket ediyorlarsa ozaman tüm kanllar şifresiz olarak herkeseaçık olmalı
zaten sadece 4gün
yaparlarsa bence yeni abone alırlar
yapmazlarsada kendileri bilirler
bence harika bir reklam olur bu dıgıurk için
izlemeyen tadına varamaz
izleyense tadına varır ve abone olmayı düşünebilir
umarım benim gibi düşünüyorlardır öneticiler
yoksa anlamsız bir kampanya olur..
ben 4senedir digiturk üyesiyim zaten ben bütün kanalları seyrediyorum ama süper flimler belgeseller lig tv çocuklara çizgi filim spor kanalları daha çok yani saymakla bitmez tabiki bunların bir bedeli var ayda 43,90 ytl bence hakkını veriyorlar
herkese değil arkadaşlar 9.90 abonelerini diğer paketlere
çekmeye çalışıyorlar takdik bu yani.
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi kaan68
ben 4senedir digiturk üyesiyim zaten ben bütün kanalları seyrediyorum ama süper flimler belgeseller lig tv çocuklara çizgi filim spor kanalları daha çok yani saymakla bitmez tabiki bunların bir bedeli var ayda 43,90 ytl bence hakkını veriyorlar
43,90lig tvmi izliyosun? niye izlemesinki ben hala 19,90 dj türk ve lig tv izliyorum
digiturk kesinlikle çok pahalı.hakkını verdiğini söyleyen arkadaş.anlaşılan sen tv başından kalkmıyorsun.tv izlemeye bu kadar para verilirmi ya.ne kadar anlamsız ????!!!!