Konu Burada ;
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
teşekkürlerr...
Xhardlove kardeş, dün tamindir formundan (program indirmek için üyelik gerektirmiyor, onun için isim verdim) bir program indirirken MSN 9 la ilgili mesajları okudum. Hiç kimse menmun değildi. 8.5 daha iyi gibi sözler etmişlerdi. Ben daha kurmadım. Şimdi formumuzdan indip yükleyim bakalım nesini beğenmemişler. Kullanan arkadaşlar görüşlerini burda bizlerle paylaşırlarsa menmun oluruz.
Saygılar.
doğru demişler emmi beta sürümü olduğu için çok eksik.
mesela Messenger.Discovery.ile tam uyumlu çalışmıyor
veya Messenger Plus!hiç çalışmıyor bunlarda baya önemli
msn ini özeliklerini kulanmak isteyen arkadaşlar için.
bende kurdum tekrardan 8.5 e döedüm.
Fenerli kardeş bende şimdi kurdum. Görünüm itibariyle ve benim gibi sadece konuşmak için kullanacklar için iyi görünüyor. Kurulurkende tüm bilgilerinizi tekrar yüklüyor. Yani öbürleri gibi tekrardan adres, isim gibi şeyleri tekrar yazdırmıyor. Tabi henüz kullanma fırsatım olmadı. Kişi listesini filanda detaylandırmışlar.
Arkadaşlar isteyen formumuzdan indirip kursunlar. Beğenmeyenler MSN 8.5'a geri dönebilirler.
Saygılar.
WLM 2009 ile birlikte herhangi bir yamaya ya da eklentiye gerek kalmadan küçük bir kayıt defteri düzenlemesiyle çoklu oturum açabilmeniz artık mümkün.
1:Başlat > Çalıştır > regedit.exe yazıp enter tuşuna basın
2:H***_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Live\Messenger konumuna gelin.
3:Sağ tarafta herhangi boş bir alanda sağ tıklayın ve MultipleInstances adında bir DWORD değeri oluşturun.
4:Yeni oluşturduğunuz MultipleInstances DWORD değerine sağ tıklayın ve Düzenle'yi seçin.
5değer verisi olarak 1 girin.
6:Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kapatın.
Bundan sonra Windows Live Messenger kısayoluna her tıklayışınız yeni bir Windows Live Messenger işlemi başlatacak. Farklı hesaplarınızı kullanarak birden fazla WLM oturumu açabilirsiniz.
Arkadaşlar çoklu MSNyi bizim bildiğimiz çoklu açma şeklinde değil, bsın alt kısmında tek bölümde açıyor. Yani sağ alt köşeye on tane ayrı ayrı msn açmıyor. Bilgilerinize.
Saygılar.
Ne yalan söyleyeyim ben çok beğendim tavsiyede ederim.
Kuçer06 usta valla ne yalan söyleyim, dün o forumdaki eleştirileri okuyunca ordan indirdiğim programı silmiştim. Akşam üzeri kendi formumuzdan indirip kurdum ve bende çok beğendim. Oradaki eleştirilerinde ne için yapıldığını anlamadım. Gayet güzel olmuş. Üstelikte msnenizdeki kişilerin ne gibi değişiklikler yaptıklarını anında gösteriyor. Tek derdi movie makeri oynatmamasıymış. Kurarken bunu zaten belirtiyor. XP de desteklemiyormuş ama vistada destekliyormuş. Ben de forum üyelerimize tavsiye ediyorum. İyi günlerde kullansınlar.
Saygılar.
bende kurdum tekrardan 8.5 geri döndüm