Printable View
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. "Ya bu bana p..evenk dedi!" Steve Komphela (Emre Aşık için söylüyor.)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. "Umarım çocukları Mine’ye benzer" Ümit Karan (Volkan Arslan'ın düğün töreninde)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. "Bir ara topu tutmuştum ve İngiliz taraftarları ayağa kalkıp beni alkışlamışlardı" Yaşar Duran (8-0'lık İngiltere maçı sonrası)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. "Kefen giyerim Galatasaray forması giymem" Elvir Baliç
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. "Cordoba topu kucağına alma yetkisi olan iki adamdan biri, diğeri Recep" Ümit Aktan
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. "Liverpool kalemize akın akın geliyor. Yüreğimiz ağzımıza gelmekten, ağzımızda yer kalmadı sevgili seyirciler" Ertem Şener (Liverpool-G.Saray maçı)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. "Schmeichel değil bütün maykıllar gelse bu topu ordan çıkaramazdı sayın seyirciler!" Ümit Aktan (M.United-G.Saray maçında Arif'in golü sonrası)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. "Ağzınla kuş tutsan... Ne kuşu?! Ejderha tutsan bunlara yaranamazsınız" Ahmet Çakar
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. "Engin abi istese o topu tutabilirdi!" Recep Çetin (Malmö maçında kendi kalesine attığı golden sonra)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. "Kendi yarı sahana geç de başlayalım!" Metin Tekin (Hakem Serdar Çakman'ı protesto ederken)