aynen usta.......
Printable View
kimse kimseye bedava bir sey vermez bu zamanda...
adam d-smart alıyor neden diye soruyorum yaw iyiymiş herkes alıyor diyor???
ne alaka arkadaşlar dogan medya saklıyor ama sallantıda dikkat edin
benim öz kuzeninle birlikte dogan medyada çalışan 400 kişinin işine son verildi 1 ay oluyor
Arkadaşlar ortada bir kandırma v.s olabilir fakat bunu foruma zarar vermicek şekilde ifade edelim.
Herkesin düşüncesine saygımız var ama sonuçta o bir firma ve hangi firma olursa olsun hakaret icerikli şeyler yazmak foruma zarar verebilir.Yazdıklarımıza dikkat edelim.
Ayrıca hangi firma olursa olsun bu şekilde gidemez.Extra v.s şekilde ücretler alınarak birşeyler yapılmaya çalıştı ve gitmediginin farkına varmışlar.Bildigim kadarıyla onlar pek birşey kazanmıyor cihaz satışından bu şekilde alınan kanalların parası bile ödenmiyordur diye tahmin ediyorum.
zaten kendi kanalları dogan tv arşivinden çalışıyor.D-Spor filan degilde ne bileyim D-Max filan hep arşiv deki görüntüler ve sizlerde bilirsinizki dogan medya grubu tv de kapladıgı alan olarak çok geniş arşivde güçlü ama bu acılan kanalların lisansız olması ek güç getirdi galiba ve artık ilerliyemediklerinden böyle birşey yapmış olabilirler
arkadaşlar bu kanallar yeni abonelere para lı olcakmış m.hizmetleriyle konuştum ben 2 ay oldu alalı yani bana ücretsiz 1 ocaktan itibaren alanlara büyük ihtimal tşk:rockon:
hiç şaşırmadım..
:yahoo: :puah:
BU ülkede tüketici hakları diye bişey olsaydı eğer bu kazığı insanlar yemezdi d-smart ilk çıktığında reklamlarda TÜRKİYENİN ÜCRETSİZ PLATFORMU diye insanları kandırıp paralarını alanlar daha ewwelde SANSUİ FREE TV yi insanlara satmış sonrada kenara çekilmişlerdi....biz böle sustukça daha çok aydın lar gelir ve bizi............kazıklar diim de ayıp olmasın bari
kaynak nedir