bana kalırsa yeni yılda dizi sözleşmeleri yenilenmediği için dizi çekimlerini yapmamışlardır
Printable View
bana kalırsa yeni yılda dizi sözleşmeleri yenilenmediği için dizi çekimlerini yapmamışlardır
Geçici bir durumdur bence.Starda tum programlar devam ediyor hatta 2 dizi baslıyorkriz yokturda bir geçiş dönemide olabilir.
atv ye gecti deniliyor ama bilemicem.Alıntı:
kanal D de boyuna hafta içi 20:00 arka sokaklar var.Alıntı:
kanal D boyuna hafta içi 22:00 aşk - memnu var.
bu durumda hiç bir program yada dizi yayınlanmıcak hafta içi çok ilginç
SmartD yayınlarında yer alan Dizi kanalında paralı olarak izlenecek diye duydum, ama ne derece doğrudur bilmiyorum. Eğer doğru olsa bile Aydın Doğan'a inat yine almayacağım D-Smartı.
Dizilerin sonunu getiremiyorlar aslında seyretmiyeceksin en güzel kanal stv tek türkiye seyredeceksin
stv dizileri icinde en guzeli tek turkiye ve bosanmak istemiyorum diyebilirim kurtlar vadisin yeri dolmaz ama bıldıgın uzere krız diyebiliriz kurtlar vadisine kanald talip olmus deniliyor fakat ben kanalda yayınlamasın ıstemıyorum cunku kurtlar vadisini yayına girdiginde farklı politika izlenmisti simdede kendı yayınlamak istiyor amac nedir bence forumda konu acılsa kurtlar vadisi kanald istiyormusunuz ben istemem sebebinide yazdım
onuda izledim bir kere çok acemice buldum.oyuncular bence çok amatör.yinede zevk meselesi saygı duyarım.