artık yaşı geldi gibi. Allah biilir ama sanırım o son anlarını yaşıyor..
:praying:
Printable View
hiç bir zaman allahtan ümit kesilmez ama gerçeklerı de görmek ve göğüslemek lazım. yaş itibari ve hastalığı sebebı ile artık hayırlı sona yaklaşmış allah ona bu yolculukta en acısız ve mutlu bir son versın.
geçmiş olsun.
:( kendimi bildim bileli münir özkulu tanıyor ve büyük bir zevkle filmlerini izliyorum vede haa aynı zevkle izlemekteyim kendisine çok ihtiyacımız var inşallah eski sağlığına kavuşur, buradan kendisine ve yakınlarına geçmiş olsun diliyor ve ALLAH acil şifalar versin diyorum.:praying: :praying: :praying:
Allah acı çektirmesin
Adile ablamız Münir amcamızın filimlerini izleyerek büyüdük desem yeridir. Hala da büyük bir zevkle izlerim onların filimlerini. Bunlar bu ülkenin tükenmez hazineleri.
Ellerinden öpüyorum Münir amcam benim.
Saygılar.
Allah acil şifalar versin..
acil şifalar diliyorum münir babaya ellerinden öpüyorum.türk sinemasının gerçek sanatçılarından biri
ALLAH acil şifalar versin
allah şifalar versin...bende hayranıyım...tam bir sanatçı idi...allah herşeyin hayırlısını versin ona...yaşamında ölümünde...
geçenlerde çamlıca kız lisesinin önünden geçtim...harabe içinde...
içine girmedim ama dışarıdan viran gözüküyor...onların filmleri ile büyüdük vesselam....
selametle...
Değerli bir sanatçımızın hasta olması beni üzdü. Herkesin sevdiği ve takdir ettiği Türk temaşa sanatında yeri doldurulmayak bir sanatçı olarak Münir özkul a acil şifalar dilemek istiyorum.