iktidar sağlıkta atılım yaptı. Bakalım daha ne atılımlar görücez.
Printable View
iktidar sağlıkta atılım yaptı. Bakalım daha ne atılımlar görücez.
Allah bizden alınan 1 kuruş haram ve haksız paranın hesabını tek tek burunlarından fitil fitil getirsin.Ben SSK lıyım.benim maaslımdan her ay kesinti oluyorneymiş birde muayene ücreti verecekmişiz allah belanızı versin.her eczaneyte gidişimizde 30 30 alıyorlar.
Ooo daha yeni gitmişsiniz hastaneye öncelikle geçmiş olsun
3 lira dokdorun yazdiği ilaç 13 . 00 tl muayene üçreti ne olacakdi ya daha bu millete neki az bile
hastaneye muayene oldunmu otomatıkman , katılım payı hesabına işleniyor
ilaç aldınmı birde ilaç parası en az 25 kağıt , daha yenimi öğrendiniz bunu , 2 aydır uygulama böyle, tıkır tıkır ödeyeceksizniz başka sansınız yok
ben devlet memuruyum. maaşımdan her ay 177 tl genel sağlık sigortası primi kesiliyor..! bu da yetmiyor olsa gerek,her muayene olmaya gittiğimde devlet 8 tl de muayene ücreti alıyor..! kimileri devleti,devlet de bizim gibileri gagalıyor..! en çok zoruma giden de alınan haraçların uydurma isimlerle kamufle edilmesi..! sağlıkta "katılım payı",elektrikte "güç bedeli,dağıtım ücreti",su faturasında "çevre temizlik vergisi",mobil telefonda "özel iletişim vergisi" ....gibi.
döner sermaye adı altında ne zorluklarla kazandığımız paralarımızı çatır çatır yiyorlar helal etmiyorum
bendende bugün aldılar muayne parası eczaneden nasıl rahatlıkbu anlamdım sözde vatandaş rahatlayacak diyorlar hadi canım ordan