evdekiler için almıştım zaten cihazı ama evdekilerde digitürk kullanmak istediler digitürk bağlattılar o yüzden cihaz boşta duruyor.
Printable View
açtığı kanalları nerden öğrenebilirim bilmiyorum ben sadece cihazı aldım aktivasyonunu yaptırdım ondan sonra hangi kanallar açık vs.. hiç bişeye bakmadım anlayacağın. ama d-smartı arayıp öğrenme şansım var ise sorabilirim senin için!
150 TL son fiyatı almak isteyen varsa pm atsın yoksa zaten daha da aşşağıya düşmeyip kendim kullanmayı düşünüyorum...
kartı yakmadın degil mi?
:D
Burda milleti kazıklamak amaçlı cihazı satmıyorum lütfen saçma sapan yorum yapma. Bizim türk milleti ucuza birşey görünce acaba diye düşünüyor, ama daha yüksek bir fiyat söyleyince de abi çok pahalı diyor anlamak mümkün değil.
arkadaşlar ne zamandır bu lanet cihazı lamyın diyorum alan bin pişman geriye verme ihtimalide sıfır kazığı ne tarafa cevirsen ucu bizlere dokunuyor
yakup bey, siz yusuf mahmut tuncerinizle mutluysanız mutlu kalın. ben uydu vs.. işinden çok anlamam ama burda 300-400 ytl ye satılan bir cihazı 150 tlye fiyat söylüyorum çıkıp çok afedersiniz pislik atmak yaşınız doğru ise yaşınıza yakışmıyor. uydudan anlamam ancak elektronik konusunda fazlasıyla bilgim olduğu için bir cihazın iyi veya kötü olduğuna karar verebilmek için aynı cihazdan en az bi 20-30 adet denemelisinki bu cihaz ve serisi kötü diyebilmelisiniz. böyle birşey yoksa siz sadece kulak misafiri olduğunuz kadarıyla konuya hakimsinizdir.
mehmet13 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. eklersen ordan konuşabiliriz burdan pm atamıyorum 25 mesaj sınırı varmış sanırım...