Paylaşım için Teşekkürler,Yorumlarda paylaşıma çok güzel renk katıyor.Hangi sitenin ne olduğunu öğrenmek açısından.Saygılar
Printable View
Paylaşım için Teşekkürler,Yorumlarda paylaşıma çok güzel renk katıyor.Hangi sitenin ne olduğunu öğrenmek açısından.Saygılar
Şimdiye kadar sadece hepsiburada'dan 4-5 kere alışveriş yaptım ve gayette memnunum diğerlerini denemedim. :sunglasses2:
Bu konuyu açmamdaki neden geniş çaplı heryerden herkesimin bizim siteye girmesidir.Sizlere alışveeriş yapacagınız yerler hakkında bilgi vermek ve sorunsuz bir alışveriş yapılan yerlerin tanıtımını yapmaktır.
Bunu bir reklam olarak zaten düşünmeyin ben kısa bilgiler verdim.1 ci msjdaki tum firmalar su anda turkiyede belirli bir düzeyde ve kariyerde olan sitelerdir..
Nedenini söylerseniz iyi olur.Ben sorunum olursa adem bey var onla irtibata geçiyorum sorunu hallediyor gecen bir ürün ellerinde kalmamış isterse başka ürün verelim dediler bende ok dedim aradaki ücret farkını bile almadılar
paylaşım için tşkler
gittigidiyordan 30 defa ,hepsiburda ve hızlıal dan mal aldım
çok şükür bir sorun çıkmadı
ama tahminim sorun çıksa ve karşı tarafla anlaşamaz isen yandın demektir
çok iyi araştırıp bazı ürünler piyasadan hem ucuz hem taksitli ben alıyorum.ürünleri karşılaştımadan asla
hepsiburada.com burdan epey bi ürün aldım ki şu anda vandayım hiç bir sorun yaşamadım büyük kolaylık. birde hılıal.com denemek istiyorum ama daha önce hiç alışveriş yapmadığım için terddütteyim.ama ufak bir miktar bişey alıp deneyeceğim inşallah sorun çıkmaz
Serkan Bey
böyle bir site açtığınız için teşekkür ediyorum; Çok faydalı. Hem iyilerin bilinmesi hem de sorun yaşanan firmaların (akılları varsa) kendilerine çekidüzen vermesi bakımından.