bu yazılımları firma vermiyor arkadaşlar görevli arkadaşlarımızın emekleri sayesinde
sizlere bu kanalları izletme adına zamanlarından feragat edip hazırladığı pach dosyalarıdır
bu yazılımları firma vermiyor arkadaşlar görevli arkadaşlarımızın emekleri sayesinde
sizlere bu kanalları izletme adına zamanlarından feragat edip hazırladığı pach dosyalarıdır
arkadaslar sorunu coebildinizmi halen aynı
tamam düzeldi fakat o yazılımın cozdugu kanaları izliyemiyoruz herhalde o eski yazılımla
Sayın haltinbasak,,
sanırsam bir sıkıntı olustu 9400 ci modelinde eski yazılımlada izlersiniz.Ke.yleri ilgili yerlere yazarak
Tekrar o model için denicem.
manuel ***leri verirsen sevinirim saygılar
ellerine saglık 9400vcı 2 için yokmu
Bir hatamdan dolayı yazılımda kitlenme meydena gelmektedir.
9400 Vci dışındaki yazılımları geri cektim onda hiç bir sorun bulunmamaktadır...
Yarın Tekrar düzeltip tekrar vermeyi düşünüyorum.
yüklemek istiyenlerin bilgisine
Badtempered ustad 9400vci lerde free x tv lerin ikisi de çalışıyor şu anda bende.*** editörü ile 0082 olan provideri 0086 yaptım ve cihazıma yükledim sorun yok.siz de bu provideri değiştirip yazılımı editlerseniz diğer arkadaşlar da faydalanabilir.ben şimdi cihazıma attığım *** ve kanal listesini verirsem bütün arkadaşların kanal sıralamarı değişecek.*** editörünü kullanmasını bilen arkadaşlar constant cw bölümündeki 0082 olan provideri 0086 olarak değiştirsinler kanalların ikisi de açılıyor.