-
ttnet kullanıyorum ama hiç memnun değilim hem fiyatlar yüksek hemde hızı yavaş. Telefon aboneliği olmadan da internete bağlanmamız gerekir. Ama elin arabı durmadan bindiriyor bize bizim mahkemelerimiz bile sabit ücret konusunda haklı buluyor adamları. Sadece sabit ücretten bile dünyayı götürüyor adamlar ama karşılığında ne veriyorlar. SIFIR.
-
Türk Telekom un beyenmiyenler olabilir saygım var.
Ama alt yapı olarak oldukca yaygın ve yapılan alt yapılarla dahada artmaktadır.
gecen sene sonundan beri Türk telekomun alt yapısı artırılmaya calısılmaktadır.
Her ne kadar şuan için 32 mbps yada 64mbps internet alıcak olan sayısının düşük oldugunu ve iptv alıcak olan sayısı da az oldugunu biliyorum.
Bakalım ileride görücez.Rakiplerinden bir şey olmaz.
-
biri.com.tr aldım kasımdan beri kullanıyorum bir kez kesinti oldu. müşteri hizmetleri 10 dk içerisinde konuyu çözdü. ayrıca hızlı bir şekilde konuyu değerlendirip sonuçlandırıyorlar. genel hız sorunu arabicom a bağlı olduğu için istediğiniz şirketten alın farketmez. bodrum'un karşısındaki adada 16 dan bağlantı mevcutken ( istanköy adası ) bizim hala 1 e talim etmemiz daha çoook sürer...
-
bende mecburen ttnet kullanıyorum. adsl nin ilk çıktığı yıllarda almıştım ve halaa kullanıyorum. diğerlerini kullanmadığım için aradaki farkı bilmiyorum. evet arasıra kesintiler yavaşlamalar oluyor ama sanırım diğerlerinde de aynı sorunlar ara sırada olsa yaşanıyordur.
-
ne şamın şekeri ne arabın yüzü arkadaşlar gidecekse bu para türk firmalarına gitsin seçim sizlerin..
-
tt net kullanıyorum ama bende çok memnun değilim mecburen devam diyorum alt yapı tt nette çünkü
-
ttnet kullanmaya devam ediyorum
-
tt net kullanıyorum hiç memnun değilim mecburen devam diyorum 2 yıllık taahhüdüm sona erdikten sonra değiştirmeyi düşünüyorum. özellikle sabit telefon mecburiyeti olmayan bir adsl kullanmak istiyorum
-
TT Net(Türk Telekom) kullanıyorum.
diğerlerini kullanmadığım için değerlendirme yapamam.
benim 2 oğlumda bilgisayar işiyle uğraşıyor daha iyisi olsa öyle tahmin ediyorumki onu tercih ederlerdi. ekonomik imkan olarakta 49 ytl olanı tercih ediyorum. daha hızlısıda var beyenmeyenler onu kullanabilirler. hem hızlı hem ucuz olsun bende isterim ama imkanlar bunu elveriyor herhalde.
saygılar.
-
Bende 4 yıldır ttnet kullanıyordum ama sene sonunda Türknet'e geçtim bir sorun yok üstelik sınırsız 44 tl kesinti yok ama ttnet alt yapısını kullandığından firma değiştirdim diye bazen kasıtlı bozduklarını yada yavaşlattıklarını düşünüyorum.
Henüz ttnet ile tam rekabet başlamış değil.